Mirayasel42 Canlar sabah verıyorum ama bı sıkıntı yok gece olunca gaz sancısından uyuyamıyor sizce önerdıgınız bır damla varmı yada gaz bı ilaçtan dolayı olabılır mi 35 günlük bebeğim
Nutellaaa Mirayasel42 ocean kullanıyorum ben sağlık ocaginin verdiğini kullanmıyorum canım monovit vermişti banada gaz yaptı ve içeriği kotuymus o yüzden
Aliaslan1 Mirayasel42 ocean gaz yapmıyor bir de d vitaminini gündüz vermeye çalışın gece rahatsız eder
Bebegmveben3 Mirayasel42 doktora sordum alakası yok asla dedi. Ozaman bizde çok gazliydik bende ondan sandım. Ama büyüyünce biraz daha gaz gitti yani devitle alakası yokmuş
Bebegmveben3 Mirayasel42 Cnaim bu devletin karşıladığıni kullanıyoruz. Emin ol damladan değil gaz bende öyle sandım ama değilmiş zaten doktorlar da değil diyor. Şuan da gazı olması normal düzelecek merak etme sadece çok basindasin daha 🙏 3aylik olduk çoğu şey düzeldi inan bana
Mihrimahim16 Ocean kullanıyoruz kızım zart zurt osuruyor 😂 Bebeklerde gaz alıyor 5 aylığız 3 aydan sonra rahatlarsın canım…
Mirayasel42 Mihrimahim16 ayyy canım insallah ya 😀😀😀bu baktım ben ama üzerlerinde 600 400 1000 yazıyor ama o nasıl oluyor
Mirayasel42 Mihrimahim16 canım şimdi ben aldım ne zamana kadar kullanıp dıger 600 olana falan gecıcez yada hep bununla mı devam edıcez