Betul6161 marimon bende her sabah 6da uyanıyorum bakarsam sabahları bakıyorum sonrasında zaten fırsat olmuyor iki kızım var biri 3 yaşında bir 8 aylik
Betul6161 Rana-6 peki nasıl ulaşayım sana burdan hariç özel olarak burdan mesaj atayım ordan konuşalım
Betul6161 Rana-6 olmuyor burdan mesaj atma istegram hesabim bu betül doksan istek atarsin ordan aile fotoğrafı pirofilim
Smehtap mihretanem Trabzon imperial hastanesi Onur Dündar 👍🏽👍🏽 çok memnun kaldım kendisinden sürecim çok kolaydı. Fiyatlar şu an biraz uçmuş doğum fiyatını bilmiyorum inanki
Hb123456 Betul6161 nerde oturuyorsun ay ne güzel olur iki Betül toplanır kahve içeriz 😂😂ben türktelekomun oradayım orda oturuyorum 🥰
Betul6161 Hb123456 ziyade künefenin oralardami eğer oralarsa çok yakınız kız istegramdan istek at ordan konusalim betül doksan diye yaz aile fotoğrafı profil pembe elbiseli iki kızcem birde eşim 😂
BenimMasalim mihretanem 7m Aynur söğüt 3500 doğum 250-300 de gecelik fiyattı sanırım. Bir de doktor doğuma geliyor
mihretanem BenimMasalim aynur hanım nasıl biri siz memnun kaldınızmı süreç boyunca iyi kötü yorumlamak gerekirse nasıldı size olan ilgisi tavsiyeleri aynur hanımı düşünüyorum bende