Melekannesiiiii https://imgyukle.com/i/EBPM8v Adetime 2 gün var bu şekilde çıktı. Sizce ne anlama geliyor??
uykusuzpanda Melekannesiiiii merhaba ben uygulama kullaniyorum flo ordan ovulasyon zamanini takip ediyorum ama, ondan ziyade boyle test mi almak gerekirki gebelik testi givi tek tek mi satiliyor nasil oluyor
BalBademmmmmm Melekannesiiiii Hamile olsanız ikisi kıpkırmızı oluyormuş. Happy momda görmüştüm böyle silik olmuyor
moonlight1 Melekannesiiiii Canım ben hamile olduğumu ovulasyon testiyle öğrendim.Yumurtlama zamanım geçmişti adetime az kalmıştı aynen böyle çift çizgi oluştu.Ablamda aynı şekilde öğrenmişti.Hatta böyle silik çıkmıştı bir tanesi.
ant331 Melekannesiiiii testin bozuk olma ihtimali var mı. İlk defa duyuyorum adete bir gün kala yumurtlama olayını. Hiç yapmadım bilgim yok oluvasyon testleri ile. Ama hamileliğimde ikinci çizgi çok silikti çok yeni hamileydim yani o kadar yeni ki beta HCG değerim 29 çıkmıştı. Bence sen uygunsan çık şimdi kan değeri ver acilde. merak ediyorsan heyecanlaniyorsan. Bence hamilelik var gibi. Ve yeni
Ezgikaran Canım yumurtan olusmak üzere ikisi de aynı renk cizgi olursa yumurtan gelismis oluyor tekrar silinmeye baslayınca bi cizgi yumurtan catlamıs oluyo sen bugünleri degerlendir
Ezgikaran Melekannesiiiii yumurtlama adetten 1 gün sonra bile olabilir 1 gün önce bile olabilir testi dogru sekilde yaptıysan sonuc dogru sana yazdıgım gibi genelde adetten 14 gün sonra yumurtlama olur ifadesi yanlıs testler size dogru günü söyler
Ezgikaran uykusuzpanda uygulamalar kesin sonuc vermez canım bilgin olsun bende ovulasyon testi ile gebe kalma sansını yakaladım instagramda bi sayfadan aldım testleri bir cok arkadasım da o şekilde kde gebe kaldı
Miyonunannesi uykusuzpanda uygulama herkese aynı hesabı yapıyo canım ama kımısının yumurtlaması adetten hemen son olabılıyo kımsının 20 gun sonra kımisinin 35 misal o yuzden ovulasyon testı planlı gebelık ıcın en garantısı
Melekannesiiiii Ezgikaran yani şunu soylemek istedim adete yakın bu şekilde çıktığı için şu anda hamile olabilir miyim ??
Melekannesiiiii Ezgikaran Ovulasyon testi ama yumurtlama donemim gecti adetime 2 gün var ve yine de bu şekilde çıktı. Bu tekrar hamile olduğumu gösterir mi?
Miyonunannesi ant331 canım ovulasyon testınde ıkı cızgıde genelde boyle oluyo c yanı kontrol cızgıdı koyu t de sılık gebelık testınden farklı bu