Woody SeverusSnape sanırım ben niyeti bozdum. Geliyor gelmekte olan Ya da sey diyebilirim gidiyor gitmekte olan 💸 Videolarinizledin mi? Heyecanlandım ben
SeverusSnape Woody izledim, beni de heyecanlandırmadı değil.🙈 Bir de birinde görmüştüm, çok severek kullanıyordu çocuğu. Aslında ben de deneterek alabilirim. Scooter gibi hayal kırıklığı olsun istemem.🥀
Woody -erCansu- denge bisikletinin amaci 2 tekerlekte dengede durmasini saglamasiymis. Bu tarz tekerlekler alaca hizmet etmiyormuş. Çünkü zatem dengede kalıyor 😀😀
Woody Girlpower Aslinda söyle dusundum Güzel bi 2.el denk gelirse alayım, sevmezse ben de satayim. Muhtemelen fiyat artisindan zararım olmaz🙄
Woody Winnithepooh su an kızım 2 yasinda Pedal ceviremez Normal bisikletler büyük gelir muhtemelen. Uc tekerlekli kucuk olanlar olabilir belki ama bu ekstra dengede durmasini falan da sagliyor, kas gelisimi icin vs faydali. Bi dvideo atmistim aslinda Orada anlatıyor olmali
Woody NunuDudu açıkcası tam olarak alirim olmazsa satarım diyorum. Bu tarz şeyleri hep öyle yaptım 🙈patene ne zaman başladı
NunuDudu Woody 3 yaşı geçmişti biraz sanırım.oturduğumuz sitede kendi yaş grubu çok çocuk var ve bu tarz şeyleri hepsi birbirinden görüp öğreniyor sevdiğini görünce alıyoruz. Siz deneyip satarsınız uyum sağlamazsa.
Woody Mariposa ay demeyin 2 yasina girecek kizim. Parkta çocuklar bisiklet surerken aralarina karışır diye dusundum
Dkk Woody işte bende denge bisikletine öyle yaklaşıyorum 😂 ama siz alınca peşinizden gelmemekte ayıp olur 🤓
Woody NunuDudu aa o kadar erken olacağını dusunmemistim. Teşekkür ederim. Cevremde hiç görmedim ya.. Olsa denetsem keske
NunuDudu Woody dechatlon da var küçük numara patenler deneyebiliyorsunuz gitme imkanınız varsa. Hatta 26 aylık kızım ablasının patenlerinde dengede duruyor ileri gidebiliyor artık yaza ona da paten alırız inşallah. Bu tarz beceriler çocukta özgüveni çok besliyor en büyük faydası bu bence.
Woody NunuDudu gerçekten mi? Ben de çok severdim paten kaymayi. Belki kendime de alirim tekrar. Heyecanlandım yine 😀😀
-Nil- Woody Kısa yoldan Scooter alın tavsiyesi vermeye geldim. Globber denge bisikletini iki oğlumda sevmedi. Yeğenimiz sevdi, ona verdik. Deneyerek almakta fayda var alacaksanız bile. Ancak şunu bilin o scooter er veya geç alınıyor. 😄
Woody -Nil- ayyy o scooter alip bisiklete bakayım o zaman. Enerjisini atsın da nasıl atacağına kendisi karar versin😀😀