Nik_mik_yok YouTube alismiyor çok denedim . İlk iki çocuğumda solak gibiydi sağa vere vere alıştı ama bu solak olacak belli , yapamıyor sağ ile
Dondurmalikahve MelekAras Evet evet bende zorlamıyorum sadece öteki eline almasını söylüyorum biraz sonra tekrar sola geçiyor. Aslında sağ ile yese iyi olur.
Annis-ogul YouTube iki elini de kullanıyor. Bnde solağım .hic karışmıyorum hangisini istersen onu kullanıyor
use_use YouTube 4 yaşa kadar değişebilir. Bir dönem sağ bir dönem sol elini aktif kullanıyor olması net solak ya da sağlak demek için yeterli değil 4 yaş öncesi.
sulearassss Deletedmom0099 ya az once boyle bir post actım bebegim 7 ayına girdi dolu daha cok kullanıyor
Daenerys Benim oğlum da oyuncaklara sol eliyle uzanıyor ama daha tam bilmiyorum çünkü iki elini de kullanıyor. 8 aylık daha
Yasemin38 Sol el kullanımı yapan bir çocuğunun sağ elinini kullanmaya zorlandığında kekemelik oluşabileceği söz konusu. Lütfen büyüklerin söylemlerine kulak vermek yerine iyice araştırma yapın arkadaşlar.