Deletedmom0099 YouTube ben kızımı solak sanıyordum herşeyi solla alıyordu ama 1 yaşından sonra sağı aktif kullanmaya basladı
Biricik_11 YouTube Benim 22 aylık kızım çoğu şeyde sol ellini kullanıyor Bende sokağın Annem solak Annenem solaktı Nesilden nesile😂😂
maysa-19 YouTube tam bende bunu sorcaktim.benim kızım solak.kimisi sağa yönlendir sağa alıştır diyor ama bu benim yapabileceğim biseymi yada solak olsa ne olur bilmek istiyorum
sulearassss Deletedmom0099 ya az once boyle bir post actım bebegim 7 ayına girdi dolu daha cok kullanıyor
Ikicocukbiranne YouTube onu sağla verdim hep eline o yüzden yemeği sağla yiyor onun dışındaki şeyleri solla yapar. Ben de öyleyim
Stardust1 YouTube benim kızım hep önce sol elini kullanmaya çalışıyor henüz küçük ama solak olduğunu düşünüyorum. Bende çocukken solaktım ilkokul öğretmenim zorla sağ elimle yazı yazdırırdı. Şuan ikisiyle de yazabiliyorum ama sağ daha iyi. Yemek yerken solak yiyorum hala ama.
Dondurmalikahve YouTube 3 yaşında ve solak bir yerde okudum 4 yaşına kadar değişirmiş ama bebeklikten beri en çok solu kullanır. Kalemi solla tutar solla yer içer.
MelekAras Dondurmalikahve benim oğlumda öyle ama müdahale etmemek gerekiyormuş değişir mi acaba ? Sağa da alıyo arada ama en çok sol elini kullanır kalem çatal
Dondurmalikahve MelekAras Evet evet bende zorlamıyorum sadece öteki eline almasını söylüyorum biraz sonra tekrar sola geçiyor. Aslında sağ ile yese iyi olur.
Nik_mik_yok 2 yaşında sol elle yer ,solla kalem tutar. Sagla kalemi odun gibi tutuyo, solla çok güzel tutuyor
Nik_mik_yok YouTube alismiyor çok denedim . İlk iki çocuğumda solak gibiydi sağa vere vere alıştı ama bu solak olacak belli , yapamıyor sağ ile
Zey6 YouTube sanırım oğlum solak 13 aylık. Doğduğundan beri eli ile yaptığı yapabileceği ilk sol eli yaptı daha çok solu kullanıyor. Sülalede sadece eşimin teyzesi var solak halada emin değiliz