2prematureannesi Kızlar 4 yaşındaki oğlum doğru dürüst yemek yemiyor ne kahvaltısını nede diğer öğünlerini yemiyor hiç bir şekilde abur cubur verildiğinde hiç hayır demiyor ama yemek hiç yemiyor sizinkilerde böyle mi yoksa benim oğlum mu böyle acaba ???
Cicegimm477 2prematureannesi abur cubur vermeyin benim oğlumda aynı çok yemek seçiyor 2bucuk yaşında ama abur cubura hayir demez bir ara eve hiç almadim meyve yemeye bile başlamıştı sonra mecbur kendi canimiz çekiyor diye almaya başladık yine kesildi 😒
Berna0612 2prematureannesi benim kızımda 4 girecek haziranda oda öyle asla bişey yemiyor kendi isteği ile zorla Bi iki kaşık yediriyorum. Ama dediğin abur cuburu görünce o biçim yiyo
2prematureannesi Ecrininannes Allah kolaylık versin canım valla çok zor gerçekten üzülüyorum yemiyor diye
Cans96 Ecrininannes 10 aylık bebek diş dönemindedir yüksek ihtimal anne sütü ve mamayla destek verin ama her zamana önce her öğünde yemek yedirmeyi deneyin ki yemek yemegi unutmasın
2prematureannesi Hvnannesi onuda kestim zaten canım su içiyor sadece abur cuburuda örnek olarak verdim yani aç kalmasın diye sadece süt veriyorum napcam hiç bilmiyorum
2prematureannesi Ecrininannes napcaz bunlarla bilmem aç kalmasın diye kendimi yırtıyorum diğer yandanda ufakla uğraşıyorum
2prematureannesi Berna0612 onlar daha tatlı geliyor sabah sadece 1 kaç tane domates yedi onuda çok seviyor diye o kadar az önce çok acıkmış sanırım 2 tane poğaça yedi meyve suyuyla sadece başka bişey yok
Cans96 Ecrininannes benim bebeğimde hep sabah kahvaltısını redderdi gece besliyorsanız karnı açılmıyordur sabaha ben biraz geç anlamıştım bu durumu sabaha karşı mama vermemeye başladım düzelmişti zamanla
Cans96 Ecrininannes tam bir kısır döngü sizi çok iyi anlıyorum aslında gündüz katı gıdayı tam yemediği için gece memeye düşüyor gece meme emdiği için gündüz yemiyor gece yatmadan 1 saat önce yulaflı muzlu şeyler ya da kaşık maması yedirirseniz karnı tok tutacak şeyler belki gece daha az emer sizin de uykunuz bölünmez ama siz daha iyi bilirsiniz