Marjinal_Anne2 iremakn garnitürlü kereviz nasıl oluyor acaba ya🙈☺️ Kerevizim var bari değerlendireyim 😄
iremakn Marjinal_Anne2 Açılmazsa tekrar mesaj gönderin ben tarife ek bi konserve garnitür ekliyorum çokta güzel olur
Aselinannesii6 Solocann maşallah kalabalıkmış menü 😍 şehriye çorbası kıymalı karnabahar yemeği bulgur pilavı 😋
Zatilokumum matmazel_ kurutulmus biber varya hasliyorum onu kuzum sonra kızartma gibi kavuruyorum soğanla haşlanmış biberi ..sonra üstüne de sarımsaklı yoğurt yapıyorum
Solocann Benisahtesevme2 ayy bende öyleyim bir elimde çay bir elimde pesküvüt ama artık akşam da yemiyi veiriyim diyorum 😂favorim Ülker kremalı ve benim o bu arada 😂
Solocann Sena45_sema genel de kahvaltı da severim çayda güzel olmuyor sanki… siz nasıl yapıyorsunuz belki değişik gelir ?
Solocann Benisahtesevme2 ay işte onu sevmiyorum hiç sevemedim 🙈çok kişi tavsiye ediyor🥲 eti Burçak da dene böyle çaya batır ye varya efsane 😂😂
Deletedmom_41 Solocann Baligin arkasindan helva yapip yiyin ki balik öldugunu anlasin🤭 ben un helvasi yapiyorum hem pratik hem seviyorum