3anneelif Solocann aralıklı oruç diyetine başladım valla canım o yüzden yemek yapmak istemiyor canım her şey istiyor😂tavuk haşlama salata kendime çocuklara da yanına pilav yeter
minabebek Solocann bezelye ,pilav ,turşu ,salata ayran çok bile 😣 çocuğum diş çıkarıyor inanılmaz yorgunum uyku kocaman bir sıfır 🥱🥱🥱🥱🥱🥱⚠️⚠️
Sarikuzumalp deniz-95 Gerçekten evde yapılan tatlı neydi 😂 yenmez o vitrine falan kaldırılmalı hemde nasıl emek buram buram 😂😂
Zatilokumum matmazel_ kurutulmus biber varya hasliyorum onu kuzum sonra kızartma gibi kavuruyorum soğanla haşlanmış biberi ..sonra üstüne de sarımsaklı yoğurt yapıyorum
Solocann Benisahtesevme2 haha ben tatlısız yemek düşünemiyorum hazır da olsa olucak o tatlı …pesküvüt daha güzel ama hemen Nuran aklıma geldi 😂😂
-erCansu- Solocann annem balık yapınca fırında helva tatlısı yapıyor 😅 bende yogurt corbası(oğluşum için) barbunya pilav 🤣
Zenily Solocann fransız usulü soğan çorbası, demi glace soslu porçini mantarlı bonfile, patates püresi ve buharda pişirilmiş sebzeler tatlı olarak da panna cotta.