Efna Annesininkuzusu01 kilosu gayet iyi benim bebeğim 4 buçuk aylık 5500 yine de doktor normal diyor. Ebeler bilmiyor çok bakmayın ebeye. 4. Ay aşısında boyunu 67 ölçtü doktora gittik 64 çıktı kilosunu da 5900 ölçtü mesela . Ebeye artık guvenmem
mucizemoglummmm Annesininkuzusu01 Biz de aynı durumdayız 3 aylık ve 500 gr almış çok şükür sağlığı huzuru yerinde olsun da 500 gr normalmiş hipp kaç cc kaç saatte bir veriyorsunuz?
mucizemoglummmm Annesininkuzusu01 Ben de 3 saatte bir 90 cc veriyordum dün itibariyle 2.5 saatte bir 90 cc veriyorum fazla verince kabız oluyor
Melek43255 Aselimmm3434 benim bebeğim 6 ay 10 günlük 6500 kilo erkende doğmadı ama almiyo fazla kilo ya hangi mamayi kullanmaliyim
2cocukannesi__ Annesininkuzusu01 panik yapma oğlunun kilosu çok iyi ebe hareketleniyor artık 500 400 alması çok normal benim oğlum 5 aylik iken 7 kg idi aynı markaya devam et yav arkadaş ebelerde nekadar degisk
Prettymom Kumsalceylan28 ek gıdayı çok vermeyin tadımlık olsun sadece bir de içerisine az miktar zeytinyağı koyun hem kalorisi artar hem kabızlığı gider. Tadimdan sonra zorlamadan su da sunabilirsiniz😊