MrzBaby Arkadaşlar ebebkten kehribar kolye alan varmı? Veya başka bi siteden alıpta memnun kaldığınız?
Toprak-hira59 MrzBaby e bebekten aldım kesinlikle hic bir faydasını görmedim salyalari selale gbi huzursuzlugada devam 🙄
Gzdzeynep MrzBaby e bebekte satılanı kullanmıştım ağrı kesti mi emin değilim ama salyasını kesinlikle kesti. çocuk şarıl şarıl salya akıtırken kolyeden sonra salyasız bir bebek oldu. tabi ben 2 buçuk sene önce almıştkıml
Toprak-hira59 MrzBaby bize mi yaramadi acaba yada gercek degil mi 😒 bilmiyorum ki belki yarayanlar vardir
Cgl123 Toprak-hira59 Valla ben aşırı faydasını gördüm zaten kehribar kolye inanarak almanız gerekiyor ben hem kolyesini hem bilekliğini aldım bilekliği gaz için kolyesi diş ve huzursuzluk için yani ben bir dakka bile çıkarmıyorum vallahi çok memnunum iyi ki almışım
Toprak-hira59 Cgl123 inanmayi gectim muzcizeler yaratacgni dusunerek aldim cok buyuk beklentilerim vardi 😂🤣 ama yok bize yaramadi demekki
MrzBaby Gzdzeynep bizimde çok salyamız var almak istiyorum ama bu sefer faydası olmazsa tedirginim okadar para veriyoruz
Gzdzeynep MrzBaby ne kadar acaba fiyatı ben o dönem 79 a almıştım. ilk seriydi sanırım çünkü e bebekte ilk defa o zaman görmüştüm
Gzdzeynep MrzBaby şöyle bişey de söyliyim e bebek firması orjinal olmayan sahte ürün satmaz satamaz çünkü birisi şikayet edip enetlenirse baya büyük ceza yerler üzerine dava işleri falan göze almazlar