Aysegulkrsd evet bende bilememiştim onca para verip özelde doğurayım diyorsun ama orda bile vaziyet bu ilk 2 bucuk ay Allah’a şirk koşmuyorum buna şükür diyorum hep ama normale göre çok çok üzücü ve yıpratıcı geçti 3günlükken sağlıkocagından telefon geldi topuk kanı troid yüksek çıktı diye defalarca parmak kadar çocuktan kan aldılar sonra göbeği geç düştü doktora hergün resim attım göbeği şişti içi sarılaştı ben diyorum bu böyle olmaması lazım ilk çocugum olmasına rağmen bilmememe rağmen çünkü çok korkunç duruyordu doktora attığımda normal diyordu 21 günlük falan oldu hala geçmeyince bişey yok normal diyen doktora inanmayıp başka doktora götürdüğümde hemen yakmamız lazım dediler evladım çığlık çığlaga ağladı sonra kolik bebek karnı gaz doku dediler gece gündüz ağlamaları bitmiyordu kaç kere hastanelik olduk insan alerji olabilir der dikkat et yeme süt ürünü yumurta bakalım der ben nerden bileyim vitamin olsun diye o omlettir yoğurttur yiyorum meğer ağır tepki verdiren onlarmış gazdan ziyade yavrum bublardan dolayı susmuyormuş Allah Allah buna şükür diyorum hep ama böyle doktorlara Allah düşürmesin işini severek yapanlara lafım yok ama hastaneleri ne aratsın ne muhtaç etsin Rabbim