Yasemin3439 5ay17 günlük çağırdığımdq ismine bakmıyor ama sevdiği şarkıları söylersem bakıyor. ismini mi bilmiyor acaba diyorum bazen eşime 😅 tahmini ismini söyleyince ne zaman bakar bu ayda böyle olanlar var mı her bebek bu şekilde mi
minikturta Yasemin3439 her bebek farklı ay mesela ben doğduğundan beri hep ismiyle seslendim herseyinde adını söyledim o yüzden bakıyor 🙂
Yanakkizim Yasemin3439 yavrum bizimki üç aylık bakıyor ama sıkıntı yapma ismi belli ister istemez bakicak
Minisinannesiii Yasemin3439 benimki 11 aylık canı isteyince bakıyo daha ismini bildiğini sanmiyorum 😀 çünkü babasi selips diyo ona bakıyo
Dondurmalikahve Yasemin3439 Küçük bebekler sese bakarlar ortalama 7 8 ay gibi adını öğrenir yani 5 aylık bir bebeğin adını bilmemesi çok doğal 😊
Deletedmom_37 Yanakkizim üç aylık büyük ihtimal sese bakıyordur diye düşünüyorum yani ayşe fatma diyede cagirsaniz dönüp bakacaktır yine
Yasemin3439 minikturta Bazen çok takıyorum kafama ama şarkı söyleyince sevdiği tekerlemeler olsun bakıyo ilgisini çekiyor iki tane ismi var ağır mı geliyo acaba diye düşünüyorum
Aylin67 Yasemin3439 canım valla bende bir ara senin gibi niye bakmıyor diye düşünüyordum doktora sordum önemli olan bir şeylere odaklanmasıdır demişti hala da 8 aylık işine geldiği zaman bakıyor 😂😂
Yasemin3439 Aylin67 Evet odaklanıyor oyuncaklarına, yada etrafında dikkatini çeken bir şey varsa uzun uzun bakar onları almaya uzanmaya çalışır. ilk bebeğim yetememekten korkuyorum herşeyini inceliyorum annelik iç güdüsü bu sanırım ☺️
Aysecetin Yasemin3439 Benim oğlum şuan 5 aylık bakıyor ama 3-4 aylıkken bakmıyordu ve çok takıyordum. İsmiyle çağırmıyorsun çok nadir anane banane söylüyordu sonra babanesi büyük babanesi dedeler bizde kalmak zorunda kaldı herkes Buray diye seslenince ismine bakmaya başladı. Herkes ismiyle seslensin alışıyorlar
Yasemin3439 Aysecetin Sesleniyoruz aslında biz ailemizden uzaktayız onlar İstanbul da biz kırklarelindeyiz haliyle torunlarını görmek için görüntülü arıyolar onlar da ismiyle seslendiği zaman bakmıyor hep etrafı inceler işine gelirse bakıyo gülüyor. Bu aralar anniğ diyo mesela ağladığında
Aysnrblghn Yasemin3439 5 aylık bebek daha bakamadım çok normal onlar sese bakiyor önemli olan o simdilik.Siz bol bol ismiyle seslenin tabii .Benimki 2 aylık bakiyor diyenlere bakmayin daha bakmaz anca sese bakar
minikturta Yasemin3439 ya şimdi dikkatleri çok başka yerlerde psikolojilerini asla anlayamıyoruz mesela ama sürekli bi öyle deneyin ben mesela hep gülceee anneeemmmmm derim sizde bi öyle deneyin bakalım ama aklınıza kötü şeyler getirmeyin lütfen 🦋
Yasemin3439 Aysnrblghn Evet sese bakıyor eşimle bir şeyler konuşurken falan baya dikkatli dinliyor şarkıları da keza öyle, sadcee ismini söylediğimde bakmıyor ilerleyen zamanlarda ona da alışır inşallah