aimra 1 litre süte 1 paket activia sade yoğurdu maya olarak kullanıyoruz, her şey aynı hiçbir farklı yanı yok normal yoğurt mayalama ile. Deneyen var mı? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Sumbul1 aimra Ben ilk mayaladığımda o şekilde yapmıştım gayet güzel olmuştu anneme geldim mayamız yoktu 4 ltre 2 kutu kullandık tadı da güzel 👍🏻
Serene aimra Ben 2 litre süte bir kutu koyarak mayalıyorum.Aynı normal yoğurt mayalar gibi.Gayet de güzel oluyor.
aimra kubrasyalt hiç yapmadım henüz düşünüyorum sadece ama bulamadım malesef sadesini hiçbie yerde hepsi meyveli
Aurora aimra Ben bir litre sut icin bir yemek kasigindan biraz fazla ile mayaladim cok guzel tatli bir yogurt oldu.Icinde probiyotik oldugu icin sindirimi düzenliyor.Ozellikle kabizliga iyi geliyor.
Faji aimra bebekler için uygun mu bilemiyorum ama prebiyotik yoğurt mayaları satılıyor. Activiadan daha güvenilir olabilir ama yine de doktorunuza danışmadan yapmayın derim. Mayalaması biraz daha zahmetli ben kendimiz için yapıyordum çok faydasını gördüm 💙
Serene aimra Ben genellikle Kefirdanem’in Büyüyo isimli sıvı mayasıyla mayalıyorum.Onu bulamadığım da sütaş’ın Babymix yoğurduyla onu bulamazsam activia ile mayalıyorum.hepsi gayet güzel oluyor. Büyüyo ve Babymix’e de bakabilirsiniz.
aimra Faji ben yoğurt mayası bulamadım o yüzden bunu düşündüm açıkçası 🙈 eczanelerde satılıyor bakarım insheallah
Faji aimra şimdi baktım da internette maya +6 ay siye geçiyor. Markası büyüyo. Bir bakın isterseniz. Katkı maddesiz yerli üretim bir maya. Yine de doktorunuza sorun tabi. Sevgiler 💙
Nihannn Yogurt mayasi dediginiz zaten bi yogurttur. Evde hic mi yogurt yok ondan mayalayin. Bence de activia mantikli gelmedi. Hic bilemediniz eczanedeki probiyotik mayalardan alin. Yanlis anlamayin hani activiayi daha cok diyetlerde tuketiyoruz ya o açidan tuhaf geldi.
aimra Nihannn işte ben de o yoğurt bulamadım onu diyorum zaten, ne probiyotik ne normal yoğurt hiçbirini yapamadım sütüm kesildi 😒
AliasafinAnnesi22 aimra ben yaptım daha önce hem çok güzel oluyor hemde bebeğim çok seviyor bence bir dene bebeğin severse yedirirsin zararlı birşey değil sonuçta 🌸
aimra AliasafinAnnesi22 Faji Serene Hiçbirini yapamadım kızlar sütüm kesildi 😀 dolaptan bi çıkardım yoğurt gibiydi