S_x_w ikizannesiiii hayır bu kızım hiç oynamadı ama ilk kızım deldirmeden önce de kulak tutarak uyurdu..deldirince de elleri hep kulağında olduğundan bol bol küpe kaybetti o kadar 🙈😅 yara vs durumu olmadı çok şükür ikisinde de
Asel_lena_mom ikizannesiiii 3 aylık deldirdim şuan 5 ay 6 günlük onunla yaşamayı öğrendi elini kulağına felan götürmüyor hiç iltihap felanda kapmadı zaten sağlık kabininde deldirdik bir sorun yaşamadık
Aylinnn35 ikizannesiiii ne gerek var çocuklara eziyet etmeye, küpeyle uyumak ta çok rahatsız edici. Çocuk büyüyüpte ne vakit heves ederse küpe takmaya o zaman deldirirsiniz.
Seydameva ikizannesiiii ay inşallah yürür bir an önce belki biraz yakamdan düşer 😂 emekleyerek gezdiği için biraz gecikti galiba yürümesi
Aloneeee Aselin-Annesiii eczaneler deliyordu. Benim kızım 9 aylıktı kuyumcu delmemişti ama eczane delmişti
ikizannesiiii Aloneeee deldirecek yer var da oynayıp yara yaparlar diye korkuyorum canım küçük olsalar anlamazlardı ama şimdi ben küpe taktığım zaman bile oynuyorlar o yüzden ☺️