Elcinn Kızlar kızım 3 aylık doktorumuz bize menerjit aşısını söyledi aranızda bu aylarda yaptıran var mı
Ayca77 Elcinn doktorumuz 4. Ay aşısını olduktan 1 hafta sonrasında yaparız demişti, ben çok ağır olur diye beklettim biraz, bayağı huysuzlaştırıyor ağır bir iğne 🤦🏻♀️
Selingns Elcinn bize 5 aşı dedi evet canım iki tip var bexsero bide nimerix var toplamda 5 doz 15. Ayına kadar bitecek dedi
Elcinn Ayca77 evet bugün kızıma vurdular bacağına dokunduğum da çığlık çığlık ağladı ama 6 doz çok geldi
Busranurduman123446 Ayca77 benimki 1yaşına girecek daha yaptıramadık ameliyat hastalıklar derken çok şey araya girdihayırlısıyka bende yaptırmak istiyorum rotaları yaptırmıştım bende bu arada ben çocuk doktorunun asistanıydım bexsero ve nimenrix menveo yapıyordu diğerlerini yapmıyordu çok marka çıkmış sanırsam
gulsen_0758 Elcinn nimenrix biber bexsora diye ikisini vuruldu iki bacaktan Artı rota virüsü ağızdan oldu kaç doz olduğumu sormadık aşılar 1680 tuttu inşallah 2 dozdur fiyatlar da uçmuş 4. Ayımızda öğrenirim genelde 2 veya 3 doz oluyor diyorlar
Ayca77 Elcinn ah kıyamam, aşı yerine masaj yap canım sürekli🤦🏻♀️ yarına sertleşir,biraz da şişer, o da rahatsız ediyor
Denizmooom Elcinn baslanılan aya göre dozlar değişiyor. Erken baslayınca dozlar fazla ama korumasına erken baslıyor sonucta o kararı sizin vermeniz lazım
Mutlulugunadi_bahar Ayda bexsero yaptırdık. Biraz ağır geldi bebeğime sizede önerim aşı olmayan bir ayda yaptırın.
Elcinn Mutlulugunadi_bahar bugün vurulduk aşımızı 3 aylık şuan kızım ilk baçagına dokununca ağlıyordu ama şimdi uyuyor biraz sakinleşti ama aşı benim kafamı karıştırdı 2 tip var ve toplam 6 doz çok geldi bana
Balyavru Mutlulugunadi_bahar ne kadara yaptırdınız? Bizde de doktorum becseroyu önerdi yapalım dedi 5 ay 3 günlük oğlum.
Elcinn Ayca77 bugün bütün gün ağladı uyudu izin vermedi bakmamıza bile 😔 bütün aşılarını yaptırıyorum ama böyle olunca üzülüyorum
Mutlulugunadi_bahar Elcinn menenjit çeşitleri varmış… Dr bize 3 doz şeklinde dedi biz 7. Ayda başladık 9 ve 15. Ayda da diğer dozlar olacak. Bir diğer aşı da nimerix. Hangi ayda başladıysanz dr ona göre plan yapıyor
Ayca77 Elcinn üzülme canım her şey onların sağlığı için, yarın daha iyi olur, diğer gün tamamen toparlar kendini, 1 yaşına kadar neredeyse her ay aşı yapıyorlar çok sinir bozucu 🤦🏻♀️
Elcinn Ayca77 evet maalesef onların sağlığı için şart ama bu aşı benim kafamı karıştırdı 6 doz toplam iki çeşit aşı olduğunu söyledi bana çok ağır geldi bu aylarda bu kadar
Elcinn Poyrazalim_34 bence geç kalmış sayılmazsın 1 yaşında vuruluyor diye biliyorum bi saglık merkezine danışmalısın
aysun35elmas Poyrazalim_34 1 yaşından sonra yaptırdık biz her yaşta olunabilir ama aile hekimiyle görüşüp hangi aşıdan kaç doz almam gerektiğini öğrenmen lazım