Minti canim benimkide oyleydi bi odaya biraktim yere birsey serdim veya besikte artik sen bilirsin cocgu bi odaya birak surekli ona gozukmeden kontrol et odada tek kalsin ilk baslarda bagirir bi raz aglar sonra alisiyor oyle oyle yorulup tek basina uyuyor senide ugrastirmaz bi yemek saatlerinde bide altini alma saatlerinde git yap bida tek basina birak o kendi kendine konusucak bagiricak agliycak uyur hemen tabi cocugu aglaatmaktan catlatmada gene birak aglasin ama birsey olmaz benim dedigimi bikac gun yap bak nasil rahat ediyorsun bende yetisemiyordum simdi herseye yetisiyorum hani yok agliyo gidip bakayim yapma bazen numarandada agliyorlar kucaga alman icin oyuzden birak biraz aglasin baktin hic susmuyor cok uzun sure ozaman ilgilenirsin hemen uyur zaten benimki bagira bagira uyudu kendine kendine kalkti oyun oynadi simdi 6 ay 17 gunluk ayrica iliglenmeki ilgiye alismasin sonra seni cok zorlar haberin olsun bir saate bir iki saate bir gidip ilgilen tabiki sakinlestir kucagina filan al bidaha birak uydugu zamanda yanina gitme uyaninca alisiri o etrafa bakar sen yoksun biraz bagirri sonra susar merak etme cok karli cikicaksin bunu yaparsan