Sibel_87 Mmrryy aynen bende öyle yeptım ilk 3 ay sleppy kullandık sızdırmaya başayınca prima primum care aldık gerçekten çok fark var..Bir lere nemli bırakmıyor içine hapsediyor.Daha pahalı ama kalite kalite işte
Goktugunannesi1234 Kara3773 baby turco sleepy den daha çok iz yapıyor kenarları naylonsu bir yapıda bebeğimin bacağını yara yapti bence hiç denemeyin eski kalitesi kalmamış.
Kara3773 Goktugunannesi1234 aa gercektenmi sağolun vallahi ben bu sefer ondan almak istiyordum daha kötü olurdu çocuğun bacağı 😕
Omertugra20 _ipekk18 17 ay baby turco kullandım ama bezin yapısını değiştirmişler elimde 8 paket stok vardı sattım kara kara ne kullancam diye düşünüyorum gece olarak prima night kullanmaya başladım çok memnunum gündüz olarak şuanlık premium care kullanıyorum ama aşırı pahalı günlük için bende arayıştayım
Cilema10 _ipekk18 sleepy kullanıyordum yan bantları kızımda alerji yaptı baby turco denedim çok memnunu kaldım
_ipekk18 Meyracukurmaraz ilk ondan aldık doğduğunda sonra hiçbir yerde e bebekte marketlerde bulamadk 🤷♀️
Babykaraniko _ipekk18 babyturcodan çok memnunum ilk sleepy kullandım 2numaraya geçince ıslaklık geçti turcoya gectimsuan 4numaradayim hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim
Ebru-yade _ipekk18 sleepy bio natural kullanıyorum çok memnunum natural serisini almıştım 1 saatte aşırı şişiyor ve sızdırıyor ayrıca da 2 numara kullanıyoruz 2 numarası 1 numara gibi ama bio natural öyle değil akşam takıyorum sabaha kadar değiştirmiyorum ve bir sorun yaşamadım çok şükür 🙏🏻
dunyaharikasi Mmrryy hangi bez olursa olsun 2 yada 3 saatte değiştiririm mutlaka tabi çiş ve kaka olduğu sürece hiç ıslak bırakmam. Bence sizde bırakmayın bezlerin markalarına güvenip, hissettirmese bile ağırlığı dahi rahatsız eder diye düşünüyorum şahsen
Prensannesiiiiiiiiii Ben baby turco kullanıyorum can bebeyle birlikte çok memnunum .sllepy ilk aylar kullandm çok lastik izi bırakıodu..baby turco memnunum yani