_ipekk18 Neslihan1903 bende ilk bio natural kullandm birdaha bulamadk yok hiç bir yerde numara vs 🤷♀️ sleppy natural a geçtik
_ipekk18 Gamze33saltkaya sağol canm baktık dün hiç bir yerde yokmuş eşim dedi allahm yarabbim 😞stok yokmuş ne e bebek ne marketler 🤷♀️
Nesrincente Storymoon ya 188 TL yazıyor 1 tanesine 188 TL zaten 2 adet fiyatı ki biz 90 adedi 100 tlye alıyrz ee 101 TL olması lazım o zaman 2.si 1 TL ise bence kandırmaca onlar
Nesrincente _ipekk18 sllepy molfix denedim ilk sızdırdı baby turco kullanıyorm 7 8 aydır cok memnunum hıc sızma sorunu yasamadım
Nesrincente Storymoon bilmıyrum bende hasapladım dedıgım gbı 100 tlye alıyrz 4 no onlar 188 yazmıs aynı hesap
Minicikbirmucize _ipekk18 yeni aldım ben hatta 1 beden de büyük aldım baby turco çok memnunum lastik izi yok pişik yok yumusacik pamuk sadece kokusu da yok
Sibel_87 Mmrryy aynen bende öyle yeptım ilk 3 ay sleppy kullandık sızdırmaya başayınca prima primum care aldık gerçekten çok fark var..Bir lere nemli bırakmıyor içine hapsediyor.Daha pahalı ama kalite kalite işte