boncukannesi123 Kızlar bebeğim 8 ay 1 günlük hiç emekleme isteği yok yüz üstü koyduğumda ağlıyor ve diğer tarafa yatıyor kendisi ayrıca kollarından tutup yürütmeye çalıştığımda hiç adım atmıyor sürekli oturmak istiyor ne yapabilirim bunun için
Betul6161 boncukannesi123 benim de ikinci kızım 8 aylık olacak 12 sinde ama yüz üstü dönüyor sürünme hareketi yapıyor ama malesef geri geri gidiyor ileri surunmuyor buda benim canımı sıkıyor
Sssbbbb boncukannesi123 bir tanıdığımın kızı bir yaşında emekledi. Diğer kaslarında sorun yoksa dert etmeyin bence emeklemesi için hareketler yapın
DerinTuana Bende aynı durumdayım ama tam sekız bucuk aylık gibi kendı emekledi.Bebeğin kendını hazır hissetmesi gerekıyor bence.
boncukannesi123 DerinTuana galiba öyle ama canımı sıkıyor bu durum kucağımdan inmiyor oturduğu yerden uzun süre kalkmak istemiyor oyunlar oynuyor orda ama ne emekleme ne yürüme çabası yok
DerinTuana Betul6161 merak etmeyin kızımda oylrydi inanın bir anda emekledi.Su an 15 gündür faln emeklıyor.
Betul6161 Ellerinden tuttuğumda yürümeye bayılıyor öyle oturması yürümesi herşey normal ama surunmuyor iste
Betul6161 boncukannesi123 benim ilk kızım da öyle ilk geri gitti sonra ileri normal şekilde süründü ama bu kızım bayadır böyle geri hep gidiyor
Betul6161 DerinTuana inşallah ya annem diyor emeklemeden yürüyecek belkide diyor ama artık allah bilir
DerinTuana Betul6161 bende oylr dusunuyordum simdi emeklıyor bir de sürekli poposunu kaldırıyor yürümek istiyor belkı sizinkı de hızlı hızlı gecedek o asamaları
Betul6161 DerinTuana ya ebet oturtuyorum kucamda ya hemen ayağa kalkıyor düşünün doğduğu andan beri yatmayı hiv sevmiyor hep dolaşmak istiyor 5 aylikken yürütece koydum ve koyduğum gibi yürüdü yürüteç ile şimdi ellerinden tutunca yürütüyorum koşma gidiyor ellerimi bırakıyor hatta kendi gidecekmiş gibi yapiyor 8 aylık çocuk ama erken yürüyecek diye umuyorum
DerinTuana Betul6161 ayak kasları güclendiyse erken yürür bende pilates topuyla oynstırken bastırıyorum ayaklarını.İnsallah erken yürürler🌸
yokdahaneler Benimki de 8 aylık asla emeklemiyor,gitmek istediği yere dönerek gidiyor. Tek bir adım dahi atmıyor. Bence acelesi yok ya böyle onu bıraktığım yerde bulmayı özletecek gibi bana 😂
burjoosphere boncukannesi123 benim oğlum 10.5 aylıkken emekledi şu anda 13 aylık halen emekliyor daha yürümedi. Her bebek farklı biraz daha zaman gerekiyor olabilir
Babyfacee boncukannesi123 emeklemek bir kriter değil vakti geldiğinde direk yürümeye başlayabilir endişe etmeyin. Sağlıkçıyım
boncukannesi123 Babyfacee ben mi yanlış birşey yapıyorum diye düşünüyorum sadece yürüteç filan alsam biraz hareket etse olmaz mı acaba çünkü yanımda öyle oturuyo hiç hareketi yok onunla biraz olsun salonun ortasında dolanır