Tuananinannesii61 Merhba guzel anneler iki buçuk aylık bebeğim var 4 saat önce beslendi ve 1,5 saattir uyuyor beslemek için uyandirmali miyim beklemeli miyim siz nasıl yapıyorsunuz ?
2603 Tuananinannesii61 valla bebeğim 46 günlük gece hiç uyumadı öğlen uyudu şimdi uyandırmak için canım çıkıyor emsin diye korkuyorum bişe olcak diye
cemre_-34 Tuananinannesii61 2.5 aylık bebegin var 2 ya da 3 saate bir emzirmen lazım gece de olsa gündüz de olsa 3 saati geçmemesi lazm baktınız 3 saat geçti rüya emmesi yapın o da uyandırmadan emzirmek öyle deneyin
mlkbykk Tuananinannesii61 oğlum 2,5 aylık. Acıktığında uyanıyor 3-4 saate bir o zaman içiriyorum mamasını. Onun haricinde kendim uyandırmıyorum
Tuananinannesii61 Woody aslinda bende öyle yapıyordum 40 miz dolmadan başladım bende uyandirmamaya acikinca uyaniyordu kendisi bi gece uyanmadi ve zorla yedirdim doktora sorduğum da uyandirma dedi ama cevredeki olumsuz insardan aklım karisti destek arıyor insan annelerden
mehmel54 cemre_-34 doktorlar bunu önermiyor ama gündüzleri bilmiyorum ama gece beslenmesinde 5 6 saat kadar ac kalabiliyorlar beslemeyin diyorlar çok doktora sordum ben
Elifelif00 Merhaba ben başta uyandırıyordum özellikle gece altını değiştirmek için pişik olur korkusuyla ama sonraları uyandırmadım uyku düzeni bozulmasın diye zaten acıktığı zaman sürekli sağa sola mızmız dönüyordu alıyordum kucağıma gözü kapalı emiyordu geri uyuyordu 🌸
Babyfacee Tuananinannesii61 doktor 2 aydan sonra uyandırma demişti. Şimdiki aklım olsa asla uyandırmazdım. Şuan 5 buçuk aylık uyusun diye gözünü gözlüyorum valla
Ruhefza_ Tuananinannesii61 ben 20 günden sonra uyandırmayi bıraktım kilo alımı gayet iyi demekki ihtiyacı yok dedim bence sende uyandırma zaten aç bebek asla uyumuyor gerçekten
mehmel54 Tuananinannesii61 bebekler 5 6 saate kadar ac kalabilirler 40ından sonra bence uyanmasını bekleyin eğer ki açlık belirtileri varsa şuan uyandırabilirsiniz bazen aç olsalar da uyku daha tatlı geliyor
cemre_-34 mehmel54 6 ayda kadar 3 4 saati geçmemesi lazm ve gece emzirmelere de devam etmek gerekiyor 6 ay dan snra sizin dediginiz oluyor
mehmel54 cemre_-34 doktora sorduğumda 40 günlükten sonrası için demişti ama doktordan doktora fark ediyor demek ki ben birkaç tane daha doktora sormuştum emin olmak için
Hzihnipak Tuananinannesii61 yeni doğduğu zaman hariç ben hiç uyandirmadim maşallah bebeler zaten öyle akıllı ki onlar kendi acıkınca uyanıyor annesi seni yormadan
Cpyd Benim oğlum 2 aylıkken doktor uyuyorsa 5 saate kadar uyandırmayabilirsin doyurmak için demişti ama uyumuyorsa zaten 3 saatte bir emiyor
cemre_-34 mehmel54 ben doktorum öyle dgl mesela 3 saat geçmemesi gerekir gece de olsa emzirmek en güzeli sncta sen bebeğini daha iyi bilirsin ac olunca doğur tok olunca zaten emmek istemez