Elifiniz Kızım cok sakin uslu bir bebekken üç dört gündr cok huzursuz beklenen doğum 16 mart gerçekleşen doğum 21 mart :/ baksanız bi zahmet
Avsin Elifiniz siz sıçramanın ortasindasiniz hatta önümüzdeki hafta itibariyle atak haftanız başlıyor kolaylıklar dilerim :) sıçramanın bitimine 22 gün kalmış.
durupelin Avsin rica etsem bana da yardımcı olur musunuz kız bebek 16 mart 2019 beklenen ve doğduğu tarih
Sumeyyekaratas Rica etsem banada bakabilir misiniz kızım 2 gündür çok huzursuz tahmini doğması gereken tarih 5 nisan 2019 ama 2 nisan da doğdu
ilkgozbebegim Canderinsumeltem ya bu atak denilen şey doğru mu ki yoksa bebeğin sıkıntısı oluyor da ondan mi huzursuz oluyor ki
Canderinsumeltem ilkgozbebegim bilmiom ki valla canım bebeğim 2 gündür çok huzursuz geceleri falan kendi kendine söylenio gazınıda çıkartıo gaz sorunu var desem anlamadım atak heralde 😊
Avsin Gulnuraraserol sıçramanın bitimine 30 gün kalmış. 10 gün sonra da atak haftası olarak görünüyor
Fatmanurturayy Avsin bide bana bakarmısınız lütden dogun tarihi 13 ocak tahmını tarih 31 ocak erkek bebegim