Canderinsumeltem Kızlar atak haftası hesaplayanlar bi bakabilirmisiniz rica etsem beklenen doğum tarihi 31 mart doğduğu tarih 7 nisan kız bebek çok huzursuz gece boyu doğru düzgün uyumadı şimdide sürekli söyleniyo bişeye kızıyo gibi anlamadım gitti valla 🤔
Avsin Canderinsumeltem bir sonraki sıçramaya 2 gün kalmış. Yaklaşık 5 hafta devam edecek bu süreç. 28 temmuz haftası atak haftası olarak görünüyor.
ilkgozbebegim Canderinsumeltem ya bu atak denilen şey doğru mu ki yoksa bebeğin sıkıntısı oluyor da ondan mi huzursuz oluyor ki
Sweetmom Avsin canım bi de bana bakar mısın ya görünen Doğum tarihi 13 Ocak gerçek Doğum tarihi 4 Ocak kafaları yicem çok huzursuz yq
Avsin koncuy69 şuan sıçramanın tam ortasında ve de atak haftasındasınız. Sıçramanın bitmesine 18 gün kalmış
Pinkades Avsin Banada bakabılırmısin canım beklenen 29 eylül 2018 gerçeklesen 10 eylül 2018 erkek bebek
Avsin koncuy69 sıçrama döneminde bebekler yeni beceriler kazanıyor ve süreç biraz huzursuz geçiyor. Atak haftaları ise huzursuzluğun maksimuma ulaşma ihtimalinin olduğu günler
EsilaEbru Avsin ayy ilk defa duydum böyle bir şey bende istiyorum ben de ☺️ Kızımın doğum tarihi 14 Haziran tam 40 haftalık doğdu
yigiteymeninannesi Bana da bakar mısınız beklenen doğum tarihi 21 haziran 24 haziranda doğdu erkek bebek
Avsin MELTEMEB Uygulamada bu haftalar bebeğe göre değişir 1 hafta erken veya geç olabilir diye yazıyordu. Belki de öyledir :)
Bstbst Avsin merhaba ben de hesaplayamayanlardanım rica etsem bana da söyler misiniz oğlum çok huzursuz sebep bulamıyoruz uykuları da bozuldu😔3 mart 2018 doğumlu 39.haftanın bitiminde doğdu.