mlssvtnsvr merhaba 🤗 biz de 98 günlüğüz, aynı şekilde dans ediyoruz, ben onu ana kucağına yatırıp çocuk şarkısı açıyorum hareketler yapıyorum beni izliyor gülüyor çok hoşuna gidiyor 😅 sling le evde gezip evi tanıtıyorum, burası mutfak bu senin yatağın vs, ayna önüne geçiyoruz tummy time yaparken önüne ayna koyuyorum, sağ sol dönme egzersizi yapıyoruz, hikaye kitapları okuyorum, zeka kartları gösteriyorum pusete koyuyorum camdan dışarı bakıyoruz anlatıyorum yine ne var ne yok dışarda 😅 biraz da kendi haline bırakıyorum her zaman yanında değilim mesela oyun halısı a koyuyorsa gidiyorum uzaktan izliyorum kendi kendine takılıyor,sabah uyanınca ağlamıyor sa eğer hemen almıyorum 15 20 dk kendi kendine bakınıyor konuşuyor. Şimdilik aklıma gelenler bunlar 🤗 ha bide İngilizce şarkı dinliyoruz ben eşlik ediyorum çok hoşuna gidiyor 🤗 kısa uyuyorsa eger gunduz 4 uyku, uzun uyuyorsa gunduz 3 ayku yapıyor, gece sağı solu belli olmuyor bu aralar sık uyanıyor 🤦🏻♀️ birde yatarken belini havaya kaldırıyor acaba bunun sebebi ne ki yani kucak mı istiyor oturmak falan mı istiyor bunu anlayamadım sizde var mı böyle bişey mesela poposu yla kendini sürekli kaydırıyor aşağı dogru