Eliz34 Altın hakkında ne düşünüyorsunuz şuna yükselişte biraz altınım var bir puçuk ay içerisinde bozdurmam lazım, yarın bozdurmayı düşünüyorum hatamı yapıyorum acaba daha kalkarmı yoksa inermi tahminlerinizi alıyım
Brokolilim Eliz34 Ay okurken tiz oldum puçuk değil o buçuk takıldım istemsiz. Çıkar daha ama acilse bozdurun.
biryazmasali Eliz34 altını olan her zaman kazanır yerine bişey almayacaksınz altın olarak kalsın derim
Aselyyaade Ayseege6156 ama en fazla ne kadar çıkar ki sizce geçen seferde bi anda yükseldi bi anda düştü
Ayazhan-1302 Ayseege6156 benimde altınların duruyor artıyor seviniyoruz ama Bi bakıyorum ev fiyatlarida artıyor resmen altinlarimla hicbisey alamıyoruz yetmiyor 🤧
mehmel54 Eliz34 benimde altınlarım var düğünden kalan şuan bozdursam 95 bin yapıyor ama korkuyorum bozdurmaya ya altin cikar da elimde kalirsa param diye bende kararsız kaldım iyice
Mevacanimkizim mehmel54 geçenlerde çok fene yükselmişti ya o zamanlar benimde borçlardan dolayı bozdurmam gerekiyordu hemde arabayı satıp altın alıp 2 gün sonra bozdurdum 10 bin karım oldu 2 günde ama tam ben bozdurdum birden düştü anlık ya valla bence ihtiyacınız aciliyetiniz yoksa kalsın bozdurmayin altında zarar olmaz sıkı takip gerekli
Elifinannesiiiiiiiiii Eliz34 inip inip çıkıyor istediğiniz fiyat olunca kar edin derim bekleyen bir şey kazanmıyor zarar etmeyin ama az da olsa kar olsa fena olmaz
mehmel54 Waffle ineceğini bilsem bozdurup biraz daha fazlasını yaparım ama işte onu bilmiyorum ruska armaya gerek yok bence de
mehmel54 Eliz34 öyle bende ineceğini bilsem bozdurup biraz daha fazlasını yaparım inince ama işte bilmediğim için bozdurmayacam riske atmaya gerek yok
leopar Eliz34 ya sizin alışa göre değişir eğer ki Yüksek miktarda almışsanız düşer diye korkmakta haklısınız ama önceden alınmışsa neden korkasınız ki ☺️
Ayseege6156 Angel_A Eliz34 kızlar sordum da şuan bi ön görü yok haber gelmedi savaştan kaynaklı sürekli inişli çıkışlı fakat altın daha önce yükseldi ya 1000 küsür liraya altın gördüğü yeri unutmaz yakında geri çıkar dedi zaten dolarında çıkması bekleniliyor o çıkarsa altın durmaz dedi bilginiz olsun ✋🏻 Normalde onların haberi oluyor 2-3 gün öncesi bazen daha öncesinden ama bu savaştan dolayı ne olduğu belli olmuyor dedi kısacası sizide yanıltmayayım durum bu 🤗🌸