Elifinannesiiiiiiiiii Arkadaslar smear anormalliği sonucu alan var mı aranızda?? Ve bunun için tedavi gören. Bir kaç sorum olacak
ant331 Elifinannesiiiiiiiiii yoğun ve kokulu akıntı nedeniyle gitmiştim orada iki çeşit numune aldılar biri Ankara’ya kanser taramasi için gitti biri verdiğim hastanede normal inceledi. Enfeksiyon çıktı hastanede çıkan sonuçta. Ankara’dakinde sıkıntıli çıktı.doktora yönlendirdiler aynı gün hamile olduğumu öğrendim. Sonra düşükle sonuçlandı. 6 ayda bir gelin demişlerdi. Kürtaj psikolojisi alt üst etti gitmedim yeniden hamile kaldım doğum yaptım gitmedim daha vermem gerek benimde.
Elifinannesiiiiiiiiii BarlasMomm smear verdim 1 buçuk yıl önce anormallik çıktı hafif derecede. Doğum yaptım kızım 1 aylıkken tekrar verdim sonucum temiz geldi. O sıra bende de mantar vardı o yüzden kafama çok takıldı
Elifinannesiiiiiiiiii simgesell son verdiğim smear benimde temiz geldi ama 1 buçuk yıl önce verdiğimde hafif anormallik çıktı. Benden smear alırken mantar enfeksiyonu vardı acaba sonucu etkilemiş olabilir mi
simgesell Elifinannesiiiiiiiiii tabiki etkilemiş olabilir. İçiniz rahat değilse üçüncü kez tekrar verin emin olmuş olursunuz
Muhasebeciana Elifinannesiiiiiiiiii kesinlikle etkilemistir. Bende ilk smear verdigimde mantar vardi ona gore degerlendirmiati doktor ozaman. 1 ay once yine verdim sukurler olsun ki temiz geldi
Elifinannesiiiiiiiiii simgesell 6 ay dolmasını bekliyorum düzenli gittiğim doktor var mutlaka yenileyeceğim.
Zera Eger gebelik doneminizde yaptirdiysaniz testi farkli cikmasi normal. Benim de farkli cikmisti ve doktorlar normal oldugunu ama dogumdan sonra tekrar yapacaklarini soylediler ve o zaman temiz cikmisti.
Elifinannesiiiiiiiiii Zera gebelik dönemi değildi gebe kalmadan hemen önce vermiştim hafif derece anormallik çıkmıstı gebe kaldım doğumdan sonra verdim sonucum normal geldi. Bir kanama yok düzenli regl olurum fakat hafif sarı akıntılarım ve kasık ağrılarım oluyor
Muhasebeciana Elifinannesiiiiiiiiii valla doktor gelmene gerek yok telefon ac soyleriz demisti sonucu oylede yapmistik telefonda soylemisti mantar oldugu icin normal degerlendiriyorum demisti bana. Baya kanli bi mantardi benimkisi her tuvalete girdigimde kan geliyordu kasinmaktan artik
ant331 Elifinannesiiiiiiiiii çok iyi hatırlamıyorum ama kansere yatkın hücrelere rastlandı tarzı bişey vardı. Kodlu bişey yazıyordu. Ama bence enfeksiyon kaynakliydi çünkü yogundu enfeksiyon. Ebe numune alırken mesela afedersiniz foşur doye akıntı aktı içimden vajinaya bir alet sokmuştu o esnada. Ben o zaman birde hamileymisim ebe hafif rahimde kanama var dedi yeni evlisin olur dedi ama hamile çıktım ve ikizdi anlasilmadi düşün yani