Sevda6767 fatima aynen öyle yapmaya çalışıyorum canım aslında pek ilgisini çekmiyor ama reklam çıktı mı pür dikkat izliyor nedense. İnşallah bu ayı selametle en az zararla atlatırız
Yakamoz Yusufdemirmom dogrudur bir sey diyemem. Ama dedigim gibi ben birkac sarki acip dans etmede bir kusur görmüyorum benim kendi görüşüm 😬
Sabriyeilke Bahar vallah ben 15 gundur tv acmiyorum zaten izlemiyordu eskiden o uyunca izliyordum isigindan rahatsiz olmuyodu karanliga alistirdim simdi izletmiyo bende acmiyorum oyuncaklariyla oynuyoruz koca gun😆😆
Ygz14 Sabriyeilke oglum şuan iki aylık tv açık ama sesolsun diye açık bakmak istiyor ama hep kafasını çeviriyorum hatta emmeyi bırakıyor o derece yani acaba seste etkilermi kapatmalı mıyım?
Sabriyeilke Ygz14 benim tv ile bi alakasi yoktu emiyodu yine ama dedigim gibi 11 aylik olduk hemen hemen o alismadan tv ye ben kapattim acarsam bile gunduz bi saat falan acik tv onun harucinde kapali
dolunay01 Ayb merhaba oeki ızletöeden odada bız ızleyebılıyormuyuz bakmasa tv ye ama sesı duyunca bır sıkıntı teskıl edıyormu uyurken yada sırtı donukken ızlemeden
Ayb dolunay01 merhaba bunu da çok önermiyoruz çünkü işitsel uyaranın niteliği ve şiddeti de bebek için pek uygun olmayacaktır. Ayrıca tvyi fark etme ve izleme takiben de talep aşamasını 2 -3 aylıktan itibaren başlayabildiğini biliyoruz. Sevgiler
Deletedmom_36 Sznkr76 sanki beni anlatmissiniz izlemesin diye yastikla gorus alanini kapatip en kisik seste izliuorim😁onuda kizimin sesinden duymuyorum aamaaann diyip kapatiyorum televizyonu😁😁