neslicanben Busrabsr bebeğiniz daha çok minik. Onlarda ki refleks sadece. İlla herkes versin emain iye bilinçli yapmıyor. Benim de kızım ablası koluna yatırınca oda meme arayışı içine giriyor bu çok normal.
Seeyyyda Busrabsr ama bu yorumu yapan çok oluyordu bana da başta. Elini emse çocuk aç, yanağımı emse çocuk aç 🤦🏻♀️ derler derler çoğu şeye kulağı kapatmak lazım en iyisi. Aç diyene doktor kilosunun yeterli olduğunu söyledi gayet karnı doyuyor dersin😌
Elizaninannesii Busrabsr çok küçük annesi korkma emme pozisyonunda tuttukları için bilemiyor sen sanıp istiyordır bizimkide yapıyordu kim alırsa alaın kucağına alan kişi al bu acıkmış diyip geri veriyordu hemen 😂
Elizaninannesii Busrabsr ay yok be tıka basa tok olsalarda o zamanlarda bilmiyolar tok olduklarını o yüzden sürekli kısmaları falan ilerleyen zamanlarda doyduğunu anlıycak istemiycek o kadar çok merak etme
emirinannesi3434 Busrabsr karmı açtır emmek istiyordur, yoksa herkesin memesini emmek istemiyor. Ben oğlum açsa yan yatordığımda hemen ağzını açıyor gayri ihtiyari babasında bile. Emeceğim sanıyor
NurY Busrabsr ama ne bilsin ki .. herkesin bebeğinize meme vermesine nasıl izin verirsiniz ki biri bebeğime böyle yapsa pis bozarım valla