leopar Busrabsr ee daha çok küçük normal cnm benim bebeğimde küçükken 3,4 aya kadar annem kardeşlerim galan kucağına aldığımda direk meme veriyorlar sanıyordu 😂ama zamanla değişti
emirinannesi3434 Busrabsr karmı açtır emmek istiyordur, yoksa herkesin memesini emmek istemiyor. Ben oğlum açsa yan yatordığımda hemen ağzını açıyor gayri ihtiyari babasında bile. Emeceğim sanıyor
Glsn7581 Busrabsr üzülme lütfen 🤗minnak ya kurban olurum.bebisler öyle emme refleksi yüksek yeter ki acikmayagorsun
Yaduuu Busrabsr kaç aylık bebeğiniz. Emme refleksiyle doguyorlar. Normal bir durum. Eşimin kucağında eşimi bile emmeye çalışıyor ablasının yanağını emmeye çalışır. Yani sakin ☺️
Tombikdonerartikcokpahali Busrabsr 😂😂 yani daha çok küçük herşeyi meme olarak görüyor hele ki kucakta öyle tutulursa 🤷🏻♀😂
Glsmnn Busrabsr kız nolcak benimki 4 aylık hiç emmedi mamayla besleniyo benim çenemi bile emmek istiyor 😂😂 emme refleksinden o bir şey olmaz ama sen utanıyorsan ki utanma bence çok miletin kucağına verme :)
PembePelikan Busrabsr memeye kafa çevirmek ne demek herkesin memesini mi emmek istiyor herkes memesini mi gösteriyor Acil cevap :)
Seeyyyda Busrabsr ay acil yazınca korktum 😃 sandım ki herkes bebeği görünce meme teklif ediyor🙈🙄 söylediğin şey gayet normal benim bebeğim yanağımı bile emiyordu bebeklere emmek için ten olması yetiyor bence. O yüzden üzülmeyin 😌
Seeyyyda Busrabsr ama bu yorumu yapan çok oluyordu bana da başta. Elini emse çocuk aç, yanağımı emse çocuk aç 🤦🏻♀️ derler derler çoğu şeye kulağı kapatmak lazım en iyisi. Aç diyene doktor kilosunun yeterli olduğunu söyledi gayet karnı doyuyor dersin😌