AyseninAnnesiiii Mihra2534 ne yemiyorsunuz peki. Test yapıldımı birde? Diyetten hemen sonra mı kan şikayetleri bitti yoksa zaman mı aldı
Mihra2534 AyseninAnnesiiii süt ve süt ürünleri paketli gidalrin hiçbirini yeniyorum genelde çorba patates tavuk kuzu eti bide bakliyat
Mihra2534 AyseninAnnesiiii kaçak olmadığı sürece bitti iki defa bilmeden soslu et yemiştim o zaman kan geldi aynı gün
Ikra-5561 Mihra2534 tam 6.ayında başladık dpktorumuz öyle dedi.havuç püresiyle başladım.3 gün kuralı.patates brokoli balkabağı ve normal kabak.meyvelerden elma armut muz kuru kayısı şeklinde devam ediyoruz.yumurta 7.ayda dedi doktor
Ysmndmrl AyseninAnnesiiii büyükse makatta çatlak olabilir mi benimkide 4. Ayda başladı kontrole götürdüm makatta çatlak var krem verdi kullandım düzenli 10 gündür kan görmedim hiç bizde şüphelendik alerjiden ama bilmiyorum var mı yok mu ben diyet yapmadım
Ysmndmrl AyseninAnnesiiii dr toplu iğne başı kadar oluyor demişti ondan dedim bizde fazla olunca bu makattan dedi zaten kontrol etti çatlak vardı
elifkoyunbakan oznr_mrc_umt ne yediriyorsunuz Allah aşkına vebpa verin ben şimdi tadımlara başlayacağız aynı egzema var Dr kesti yumurta süt ürünleri çocuk aç kalacak ne yedircem diye kara kara düşünüyorum
oznr_mrc_umt elifkoyunbakan ben emziriyorum sütümden geçmesin diyede tüketmiyorum ıspanak patates pırasa türü şeyler yiyorum ama bugün lahmacun yedim denedim bakalım inşallah problem olmaz 😞
Esradan elifkoyunbakan aynı durumdayım bende yumurta süt alerjisi var sütüm azaldı doymuyor hissediyorum ek gıda ve alerji maması anne sütü seklinde devam edeceğiz büyük ihtimal
sumeyye53 Mihra2534 doktor ne zaman açacak dyetinizi bizim doktor 2 ayı doldurunca açmaya başladı diyeti süt ürünleri diyetindeydm
Mihra2534 sumeyye53 benim daha açmama izin vermedi Nisan’da deri testi yapacak ona göre açar herhalde