Minik_kusummm Kbra6161_ 18 aylik oğlumda öyle kumandayı alıyor tak tak yere vurup pili çıkarıp agzina alıyor klimanin kumandasini öyle yapa yapa bozdu tv kumandasinin orta ok tusunu kökünden çıkarmış 😓😫😫😫
Irmakefe Kbra6161_ benimki 33 aylık bugün bı baktım atmış kumandayı yere üstünde zipliyo kumanda pert hahahah valla nedir bu kumandalarin başına gelen o değilde android TV’nin kumandasiydi 🤦♀️🤦♀️
Brcakts Kbra6161_ bizde 8 aylığız gördüğü an almak istiyor vermeyince ağlıyor geçenlerde şansa açtı tv yi sonra kumandayı bıraktı izlemeye başladı 😄😄😄
kitapkurdubebeninanasi Kbra6161_ olmaz mi oğlum 14 aylik tv yi kaldirdik izlemiyoruz diye kumandalari cikarmis cekmeceden araba gibi oynuyor onlarla😬
a010101 Kbra6161_ 🤣 valla 5 aylık bizmde öylee ne anlıyorsa sürekli elimde de değil siyah diye dikkat çekiyor galiba hadi telefon elimizde de onuda istiyor eski telefon kabını verdim onunla oynuyor 🤣
Saniss Kbra6161_ tüm bebekler aynıymış yorumlardan onu anladım 🙈😂benim kızda aynı kumandayı koltuktan almak için örtüyü çekiştirip ulaşıyor, bende çözüm olarak öylesine bi kumanda alayım diyorum bakalım 🤭
Eylusunannesiii Kbra6161_ sirf bu yuzden fisher price in kumandasini aldim geliyo yine tv kumandasini kapiyo elimizden 😂