Kbra6161_ Yaw arkadaş oğlum 8aylik aman kumanda görmesin yakıp yıkıp illa o kumandaya ulaşacak hele alamadığında evde kriz cikiyo.🤣 Anam napacaz kız bunlarla 🤣 varmı sizin bebelerde bu alışkanlıklar ☺️
Serpil51 Kbra6161_ çoğu bebekte var bence ilgi çekici özellikle kırmızı tuşa bayılıyor kapat aç tv bozulacak
bebeksibiriyim Kbra6161_ olmaz mı tv kumandası hariç eski tvlerden kalan kumandaları veriyoruz kwsmiyo ama kendisinç bizm kanal değiştirdiğimz kumandayla bozmuş saklıyoruz onu mecbur ötekini veriyoruz😂kumanda emikliyo bol bol
NurSema01 Kbra6161_ annem bozuk kumanda verdi oğluma rahat bıraksın diye 😁😁 hem kendi evinde hem bizim evde var 2 bozuk kumanda ama sağlam olanları bulunca televizyonun başını döndürüyor 🤣🤣
Minikbirkalp Benim oğlum 18 aylık ve hala öyle inan ki hususi gittim kumanda aldım ona oynasın diye yok yine bizim kumanda herkes bebesine oyuncak alır bizim evde 3 tane kumanda var ona ait ama yine bizimki yine bizimki ,☺️☺️
simiyyy Kbra6161_ babası gitti gerçek kumanda aldı hala televizyon kumandalarının yakasından düşmedi ya 😄
_caglabebek Kbra6161_ ven bi benimki boyle saniyordum 10 aylik kizim bayiliyor uzun suredir kumandaya oyuncakla kumanda uzatiyorum o kumandayi seciyo
mehmel54 Kbra6161_ daha 2 buçuk aylık bebem kumandayı bilmem ama tvye bayılıyor hele vazgeçme diye bi program varya geçen annemlerdeydim o programı izliyordu annem kocasını öldürmekle suçlanan bi kadın vardı pür dikkat onu izledi değiştirdim ağlamaya başladı ne anladı bilmem şok oldum 😂🤦♀️
Kbra6161_ mehmel54 😅 benimkide öyleydi ne kadar uzaklaştırirsak uzaklastiralim bakıyorlar goruyolar işte
Familyboy Kbra6161_ 13 aylık oğlum hâlâ kumanda meraklısı eski televizyon kumandası vardı ondan verdik ona hiç bakmadı sağlam kumandada oldu gözü hep eline gectigiy zaman kumandayı bide kaldırıp atıyor kumanda cidden iyi kumandaymış hâlâ bozulmadı 😂bu kumanda sevdası bu bebelerde hep var demekki
rosesbabys Kbra6161_ 10. aydan bildiriyorum kumanda hastası 😂 ve televizyona karşı tuşlara basıp açılmasını bekliyo. çalışmayan kumanda var evde yüzüne bile bakmıyo