Aslikooo bizde 2 kere yaptırdık . 33 haftalık doğduk . Bu muayene bazen normal haftasında doğsa bile yoğun bakım ünitesinde kalmış olsijen almış her bebekten isteniyor. Ağrılı bir işlem değil. Damlalar uyuşturuyor. Anneyi içeri almıyorlar . Fakat ben inatla babamızı içeri sokturdum . Çünkü içerde bebeğime ne yaptıklarını bilmem gerekiyordu. Ama bi annenin görmemesi gereken bi görüntü . Ağlamaları sadece rahatsız olduklarından . Elleri ayakları ve kafasını tutuyorlar. Biz ilk özel bi hastanede yaptırdık muayene 2 dakika bile sürmedi sonrasında hemen sustu . 2. Sini devlet hastanesinde yaptırdık. Orda bi tık daha uzun sürdü . 3 4 dakika ve oluşmuş damarları sıkıntı yok diyip yolladılar. İnşallah sizdede bi sıkıntı olmaz. Ama emin ol bende çok korktum araştırdım hep yorumlara baktım . Hiç birşeye bakma. Herkes bişey söylüyor. Evde bebeğin hiç mi ağlamıyor. Ona yor muayene esnasında. Acıktı ondan ağlıyor de kendine . Bide bizde muayene sonrası hiç bir sıkıntı olmadı. Ne bi huzursuzluk nede bi kızarıklık . Sen olmıcak de olmasın