citlembikannesi AnnaKarenina_ eliptik bisiklet canım su an da yapıyorum hatta 😀 yaza 60 olucam kafaya koydum hamilelik öncesi 62 dim 60 olmam lazım
Umutegem Glsn7581 157 boyum 60 63 arasi kilo gaouba bid3 hep bekarligim boyunca en fazla gordugum kilo 53 ondan cok fazlayım die düşünüyorum
tekboynuzluat AnnaKarenina_ 55 ile hamile kaldım 90 küsürle doğum yaptım şuan 67 kiloyum kızım 15 aylık son 10 kilo🤦🏻♀️
Nevinugur 64 ile hamile kaldım 75 le doğum yağtım doğuödan sonra 62 kaldım çok kısa sürede ama vovid çıktı evde kaldık eşiöle yaptık yedik derken bebeğimde büyüdü ama ben çok kilo aldıö 82 oldum şuan diyetteyim 69 a düştüm hedefim 58 bakalım 😂
Urassseda AnnaKarenina_ sürekli canım patates istiyordu. Bi oturuşta 1.5 kg patatesi tek başıma yiyebiliyordum 🤣😂hem de böyle elim ayağım titreye titreye 😂😂
Karanfil06 Mustafatma dikkat etmek gerekiyor aynı boydayız hemde onu yazmayı unutmuşum. Dün en son 17:00 de yemek yedim halen hiç bir şey yemedim bebek kaç aylık?
Umutegem Glsn7581 herkes aynisini diyor da gobek oldugu icin bide kis geleli hep evdeyim o yuzden ye ic yat yaz gelsede oglumla gezsek 😀😀😀
Kuzeymiram AnnaKarenina_ bende 13 kilo verdim hic bisey yapmadan ama sezeryan oldugum icin biraz gobek var . 6 ay olunca mekik cekicem gobek icin🥵
AnnaKarenina_ Kuzeymiram ben aşırı haraketliyim doğumdan çıktıktan sonra bile yatmadım sürekli gezdim odayı fln temizledim 😂