RanaBadekus Aslii123 7 aylıktı deldirdiğimde tamda bu ayda başlıyolarmıs delmeye zaten hıc skıntı yasamadım ben 1 hafta durmuştu ilaçlı küpesi uyurken değiştirmiştik altınla 19 aylık ve cok sevıyor küpesini 😂aynada bakar cici der süslü biraz 😋
Aslii123 RanaBadekus aa neguzel baya erken cikarmissiniz küpesini bende 25 gun oldu cesaret edemiyorum değiştirmeye bir hafta sonra anca heralde
balkzm RanaBadekus bende 6aylikken deldirmistim iyiki erken deldirmişim, iyileşme süreci kısa oldu, anlamadığı için çekme ,oynama gibi bir durum yaşamadım,şuan 2.5yaisnda asla deldrimezdi..
balkzm Aslii123 sahte olduğu için alerji yapma ihtimali çok yüksek onların ciltleri daha da hassas,bence çok bekletmeden altın kulesini takın rahatlasın..
RanaBadekus balkzm arkadaslarımın kızları 3 4 yaslarında hep yeni deldirdiler kıran bıcak etti bizi bi tamam deldircem diyo sonra ağlıyor korkuyor falan aşırı zorlanmıştık iyiki deldirmişim zamanında demiştim benimkide hiç oynamaz kulağıyla 😊
balkzm Aslii123 1hafta kadar, dediğim gibi kontrol etmiştim ,bir kulağında hafif kan görmüştüm o yüzden hemen altın küpe alıp takmıştık
dryyc Nerede deldiriyorsunuz acaba, en sağlıklı güvenilir yer olsun istiyorum ben. Yaza inşaallah düşünüyorum 18 aylık olacak.