Aslii123 Kızar kızımın kulağını 20 gun önce deldirdim ama tabanca çok sıkıyor küpeyi.biraz gevşetmek istiyorum kızım bırakmıyor.nezaman çıkarıp altin kupeyi taktınız? Birde çok acıdimi tabancayla taktıkları küpeyi cikarirkenq
Aslmra80 Aslii123 ben o yüzden vidasini ucunda taktirdim hiç bisey olmasi 1 ay oldu hala o küpe takılı çok sıktiysa gevsetin intihap oluyor yara oluyor
Ikrazumra19 Aslii123 yavas yqvas gevsetin baya olmus iltihap olabilir uyurken filan yavas yavas oynatin
Bilgemayse Aslii123 Bebeğiniz ne kadarlık acaba ben de doğru zaman kaç yaş oluyor bilmiyorum merak ettim ondan 🥰💐
Aslii123 Ikrazumra19 şimdi gevşettim çok şükür kulağa yapışma şişlik yoktu hatta küpesini degistirsemmi diye de düşünmedim değil:)
AsyaninAnnesiiii Aslii123 yo neden kapsin . 1 hafta sonra takabilirsin dedi eczaci. Ben 2 3 ay bunu takicam kapanma durumu olmasın filan diye çelik gümüş bi sorun olmaz takabilirsiniz dedi.
Aslii123 Bilgemayse şuan 4 e giricek kendisi istedi anne deldir diye.bende bilmiyorum doğru zaman mi diye ama arkadaşlarım 1 yaşına gelince deldiriyorlar çocuk hatırlamıyor çabuk kulak iglesiyor kızım değdirince ağladı baya suan unuttu tabi
ozgebhrr Bilgemayse en az 2 yaşında olması gerekiyor uzmanların tavsiyesi bu yönde kıkırdak oluşumunu tamamlanıp kulağın zarar gormemesj için.
balkzm Aslii123 ben kizimn kulağının deldirdiğim de eczacı krem verip gün içinde kremi sürün çevirin yapışmasin demişti..bir hafta olmadan kontrol etmiştim,bir kulağında hafif kan görmüştüm hemen altın küpe alıp takmıştık,sizde çok bekletmeyin isterseniz..
Bilgemayse Aslii123 Kendi isteyeceği zamanı beklemek en iyisi sanırım sizin gibi. Cesaret edemiyorum 1 yaşa ben de 😥 heveslenmiyor da değilim ama uygun olanı 4 yaş diye okumuştum ben de. Teşekkürler 💐🥰❤
Aslii123 balkzm evet en az 6 hafta yazıyor nette ama taktıkları küpe altin olmadığı için çok bekletmek iyimi bende merak ediyorum
balkzm Aslii123 sahte olduğu için alerji yapma ihtimali çok yüksek onların ciltleri daha da hassas,bence çok bekletmeden altın kulesini takın rahatlasın..
FilizUgur Aslii123 valalhi ben 1 hafta sonra hemen altın küpesini taktım biraz ağladı ama oda 1 yaşında canı acımadı sadece takıp çıkarken dokundurmak istemedi antibiyotikli krem sürdüm günde 1 kere şuan çok iyi 1 ay oldu
Aslii123 FilizUgur hiç bi krem sürmedim ben şimdi kantoron yagi sürdüm küpesini gevşettim birkaç güne bende değiştireyim 25 gun olmuş birde altin küpe deilya birsüre sonra iyi gelmez diye korkmaya başladım
RanaBadekus Aslii123 7 aylıktı deldirdiğimde tamda bu ayda başlıyolarmıs delmeye zaten hıc skıntı yasamadım ben 1 hafta durmuştu ilaçlı küpesi uyurken değiştirmiştik altınla 19 aylık ve cok sevıyor küpesini 😂aynada bakar cici der süslü biraz 😋
Aslii123 RanaBadekus aa neguzel baya erken cikarmissiniz küpesini bende 25 gun oldu cesaret edemiyorum değiştirmeye bir hafta sonra anca heralde
balkzm RanaBadekus bende 6aylikken deldirmistim iyiki erken deldirmişim, iyileşme süreci kısa oldu, anlamadığı için çekme ,oynama gibi bir durum yaşamadım,şuan 2.5yaisnda asla deldrimezdi..