Minkpndam Melesss he sizin durum farkı ben kendim çıkarıyorum bazen o düşürüyor ama uyanmıyor uykuya devam ediyor
Melesss Minkpndam o zaman bağımlısı değildir rahat olabilirsiniz. Bizimde 5aya kadar bağımlı değildi sonradan diş dönemi geldi ve kaşımaya başladı öylelikle bağımlılık oldu
Melesss Minkpndam hayır gerçekten değil ben zor sanıyordum. 2.günde alıştı 3.günde tamamen unuttu. Emziğe zarar vermedim kesmedim vs. Vermedim kucağıma alıp sakinleştirdim ilk gün sonraki gün sakin bir şekilde uyudu
ayse1130 Busrabsr benim bebeğimde öyle ben uyuyunca ağzından uyandırmadan alıyorum bıraktırmıyorum biraz bütünle bıraktıracağım inşallah 🙏🏻
Melesss Minkpndam sallıyorum ama çok hafif hemen uyuyor gözünü kapadığı an sallamayı durduruyorum kendi kendine dalıyor. Onuda bırakacam 1 hafta sonra şu emzik olayımızı iyice unutalım sonra sallamayıda bırakıcam çünkü çok zararı varmış…
Oznur_0708 Busrabsr kesinlikle canım büyüdükçe iş zorlaşıyor akılsızmışıö uyku desteğini emzikle yapmışım diyorum çok zordu uyanmaları falan 1 günde unuttu sma sıkıntı etme
Oznur_0708 Busrabsr canım ama sen onu 1-2 çekip uykusuz kal valla aylarca uykusuz kalmaktan iyidir diyorum ya 6 buçuk aylıktı aylardır öyleydi birgün dellendim kestim meme falan