Busrabsr Kizlar bebegim 2.5 aylik iyicene emzik bagimlisi oldu emzigi dussun agzindan hemen aglamaya basliyorr
Melesss Busrabsr benimkide öyleydi doktoru bıraktır dedi 5 gündür bıraktık rahat uyuyor ilk 3 gün zorluğu vardı
Oznur_0708 Busrabsr kesin bırakman lazım 6. Ayda ağzından düşüp uyanıyordu artık geri uyumuyodu işkenceye dönüştü ve kaldırıdm tüm emzikleri bıraktık
ayse1130 Busrabsr benim bebeğimde öyle ben uyuyunca ağzından uyandırmadan alıyorum bıraktırmıyorum biraz bütünle bıraktıracağım inşallah 🙏🏻
Minkpndam Melesss çok mu emiyordu benim bebeğimde emziksiz uyumaz oldu bir aydır tuttu ama daldıktan sonra çıkarıyorum
Melesss Busrabsr aç olabilir mi? Biz diş dönemine girince bağımlısı oldu dişini kaşıyordu sürekli emzikle. O yüzden doktorumuz bırakması en güzeli dedi.
Busrabsr Minkpndam evet asiri aglayan bebek oldugi icin onunla sustiruyordum ugunup kalan bi bebekdi yoksa
Melesss Minkpndam sadece uykuya dalarken alıyordu benimkide 5 aylığız. Diş dönemi geldiği için bağımlı olmuştu. Doktorumuza danışarak bıraktırdım. Emziği kendi alacak ayda olmadığı için saatte bir uyanıyordu düşünce
Melesss Busrabsr atak dönemidir belki. 1 hafta sonra geçer eğer ataktaysa. Bir gözlemleyin ataktan sonra devam ederse doktorunuza danışıp bıraktırabilirsiniz
Busrabsr Oznur_0708 simdiden itibaren birakiyorummmm artik aglarsa bi sekilde sustrcm oyalayip baska seylerle
Melesss Minkpndam gündüz bende vermiyordum. Mamayla besleniyoruz. 3 saatte bir besleniyordu. Sadece uyurken veriyordum farkettim ki bağımlı olmuş düşünce uyanıyordu sürekli emzik veriyordum 3 gün sürüyor hatta 2.gün alışıyor. Şu an çok şükür rahatız
Oznur_0708 Busrabsr kesinlikle canım büyüdükçe iş zorlaşıyor akılsızmışıö uyku desteğini emzikle yapmışım diyorum çok zordu uyanmaları falan 1 günde unuttu sma sıkıntı etme