Elfvli MinikMirac batıcon iz geçirmez. Bana doktorum iki sezeryan dada bepanthol un yara izi kremini verdi . Şu ucunda mavi masaj topu olan. Hic izim yok.
Smyyenil Contractubex kullanıyorum 170 TL ye almıştım ama plastik cerraha da gitmiştim oda SGK nın karşıladığı bi krem yazmıştı ama buna başladığım için onu almadım
irva MinikMirac Contractubex 👍 Başka ameliyatım içinde kullanmıştım sezaryen izim içinde kullandım 16 ay oldu doğum yapalı hiç izim kalmadı.
dolunaymomsss Nefeess yarada açıklık olabilir mi kıl dönmesi gibi gözüküp mutlaka göster onu doktorunuza ihmal etmeyin
Nefeess dolunaymomsss Evet toplu iğne başı gibi iki tane delik var kapanıyor kabuk bağlıyor duşa girip çıkınca tekrar yumuşayıp açılıyor küçük diye önemsemiyorum bir de bebeğimin bazı sağlık sorunları var ona öncelik veriyorum şu sıralar ama bir süre daha gözlemleyip sonuca bağlamam gerekiyor gecikmeden farkındayım
lalbg Nefeess kıl dönmesi gibi dediğiniz şey keloid olabilir mi? Ben doğumdan 2-3 gün sonra kullanmıştım çünkü keloid başlamıştı yara izimde sonra hemen geçti. Fakat ameliyat olalı 10 yıl olmuş insanlar bile çok memnun o jelden☺️
Nefeess lalbg Keloid ilk aydan sonra oluştu maalesef bu açık yara gibi biraz iltihap var ama çok küçük iğne başı kadar yaa bir bakayım o zaman o kreme
dolunaymomsss Nefeess ayyy ihmal etme sen mutlaka git bazı sorunlara sebep olabiliyormuş bir doktor da görmüştüm sanırım yeniden birleştirme yapmışlardı kısa bir işlem ya git mutlaka
MinikMirac ismimmkakao evet banada önce batikon ve bir krem verdi acıyı alsın diye ama 500 lirayı vermek daha çok canımı yakacağı için almadım😃 on gün sonra izi geçirici krem alacağım
Muhasebeciana MinikMirac tamam.ozaman telas etmene gerek yok canim. Kizim 17 ay 15 gunluk ben zor goruyorum suan dikis izimi 😃