Minikbirkalp Bussraozknn benim oğlum da Ağustos doğumlu 12/18 alıyordum bir şuan bir buçuk 18/24 alıyorum
Kuzeymiram Bussraozknn eger esnek bir kumassa normal ayini alabilirsin ama esnek degilse buyuk almakta fayda var yikaninca cekiyorlar
SeninAnnenBirMelektiYavrm Bussraozknn bizimde guncel kilomuz 8 bucuk 4 bucuk ayligiz 12 18 alicam yazliklar bol oluyor
Ssssraa Göbüşlü mü mesela? Öyle ise 18/24 iyi olur. Ama göbeği yok zayıf, minyon diyorsan 12/18. Göbek yok ama boyu uzun diyorsan yine 18/24 😂 bu durumda ben yerinde olsam 18/24 tercih ederdim
Hulyaaa Bussraozknn büyük al bacım büyük den Zarar gelmez. Benim kız 4 aylık 6/9 lar asla olmuyor 9/12 Ler de nerdeyse olmayacak durumda 🥴 çoğu şey elimde patladı ayına göre almıştım gebeyken pantolonlar vs hepsi kaldı malesef
maysa-19 Bussraozknn ben hep büyük aldım kivirdim.beden tam oluyordu kol paça uzun oluyordu çünkü.bide kalıplar çok dar çoğu bebek kiyafetinde.1 yasken 2 yaş alirdim
Bussraozknn maysa-19 bol olsun sprun değil de beli vs büyük olur diye korkuyorum şimdi büyümeden almak cok zor suan mesela 9-12 giyiyor 6-9 giymesi gereken yere
Minikbirkalp Bu konuda civili kesinlikle önermiyorum kalıpları acayip küçük 18/24 alıyorum olmuyor bile LCW e bebek alıyorum çoğunluk artk
maysa-19 Bussraozknn evet benimde öyleydi .bide online Alcan sanırım o zaman 12 aylık olacak sen 2 yaş al.zaten yazlık bı sorun yaşamazsın
Birmartannesi Bussraozknn markaların bedenleri değişiyor e bebek dar bence onda her zaman 1 2 yas buyuk alırım ama lcw kalıbı geniş onda da 1 yaş büyük alirkm ki seneye de giysin ya da zaten sıcaklar eylüle kadar sürüyor haziran başından Eylül ekime kadar giyecek gözüyle bakıyorum
Bussraozknn Birmartannesi yani benimki 11-12-13-14 aylığa kadar giyer 12-18 askında tam aynı gibi duruyor ama bu seferde dar gelir korkusu var
Alminakaanucak Daha dün bende bu soruyla kafayı yiyordum kızım 4 gün önce 3 yaşına girdi boy olarak uzun olduğu için şuanda 4 5 yaş giyiyor yazlıkları nasıl secicem diye düşünüyorum bende uzun kollu çekiyor ama yazlıklar ceksede çok bı sorun olmaz diye düşünüyordum ışın içinden cikamadim
Bussraozknn Alminakaanucak yada şey baktık büyük geliyor çekmesi için bi program varsa ona atarız 😅 bunu bile düşündüm
Minikbirkalp Bussraozknn onların kalıpları bile küçük olmuştur verdiğimiz paralara yazık adam akıllı ürün bile yapmıyorlar ben almıyorum artk waikikinin ürünlerini çok beğeniyorum sürekli ordan alıyorum