Deletedmom8453 Pembekurdela Geçen gün elini gardrop kapağına sıkıştırdı hala kan var Tırnağında gidip gelip babasına öptüruyo çok üzülüyorum ona
Senemmm11 Pembekurdela ömür boyu kalacak bir iz mi yani eğer öyle ise çok üzülürüm kafama takarım suçlarım kendimi. Ama büyüdükçe deri yer değiştiriyor mesela kardeşimin bi yarası vardı burnunda sonra o kulağının kenarına doğru kaydı büyüdükçe çok büyük şeyler değilse zamanla kaybolabilir
Pembekurdela Senemmm11 inşAllahh bizde de öyle olur. Yok çok şükür ufak çizik izleri ama yine de takıldım.
Caglarass Pembekurdela Ömür boyu kalacak bi izse takarım. Dişinin biri kökünden düştü ön dişi bide, yerine gelicek illaki ama yamukluk olucak, 1.5 sene oldu hala her gülüşünde içimden biseyler kopuyo 😒
Pembekurdela Caglarass yok çok şükür ufak çizik izleri ama bilmiyorum ömür boyu kalır mı çok geçmiş olsun sizede bu çok zor bir durum :(
Sariiannee Pembekurdela Oğlumun alnında 2 cm şeklinde yara izi var aklıma bile gelmiyor ki takayım😂 Sadece şunu söyleyebilirim o iz oğluma yakışıklılık kattı resmen 🔥😂
Pembekurdela Sariiannee yaa ne güzel keşke bende böyle olup takmasam 😂🙈 ayrı bi yakışıklı oluyor tabi kuzular 😂🥰
Pembekurdela AgentMom ne güzel inşAllah da olmaz. Bizim malesef ufak ufak var aynen öyle hepimiz düşe kalka iz kalarak büyüdük.
AgentMom Pembekurdela ufak ufak benim oğlanlarda var. Ama sağlıklılar çok şükür. Dermansız derdimiz yok çok şükür. Sıyrık yara almadan büyüsün isteriz ama oluyor o kadar. Olacakla ölüme çare yokmuş.
Pembekurdela matmazel_ uzun kalır mı bilmiyorum ama ufak ufak çizikler var 1 yaşında olmuştu şuan 5 yaşında hala var.
matmazel_ Pembekurdela kalmaz inşallah o izleri geçirmek için bi krem var ecz reçetesiz veriyor mu bilmiyorum ama alabilirsiniz
Pembekurdela Ssssraa evet her ne kadar dikkat etsemde oluyor illaki düşüyor. Gördükçe üzülüyorum dedğiniz gibi takmamak lazım.
Deletedmom6261 Pembekurdela mesela dogsugunda dogum lekesi gbi bi leke vardi geçti tabi simdi kac gecesiye ne yedim de olsu ne yedim de oraya dokunmustm dusundum durdum
Pembekurdela Nimetdogann aynen öyle bende çok takıntılıyımdır ufak ufak çok şükür ama yinede takıyorum.
Pembekurdela a010101 aynen öyle analık işte her ne kadar da düşe kalka büyür desende içinden bişiler kopup geliyor her düştükçe yara aldıkça.