aylizinannesiii Kızlar yarin aşı günü ve çok tedirginim uc gun ates düşmeyen bebisler oluyormuş bacaktan mi koldan mi yapilacak acaba
Mucizem2020 aylizinannesiii bizde oğluma geçen ay yaptırdık 1 buçuk yaş aşısını bir ağızdan 2 tane koldan vurdular farketmez dedi kol ve bacak ve çok şükür ne ağladı nede ateşi çıktı inşallah sizinkide iyi geçer
HeyMoms aylizinannesiii 10 gün önce yaptırdık.2 tane bacaktan 1 ağızdan.çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı ateş fln.sadece bacağındaki aşı yeri biraz kızarmıştı 1 gün sonra geçti o da.
RainOverMe Bızımkı de olacak haber beklıyrz ıkı bacak bır tane de agızdan dıye bılıyrn yanlıs bılıyrsam duzeltırkerse sevınırım. Şimdıden cok gecmıs olsun🤗🌺🙏🏻
aylizinannesiii RainOverMe ya ağızdan da mi var cok korkuyorum ateslenecek diye teşekkür ederim sizede cok geçmiş olsun😍❤
aylizinannesiii Dondurmakutusundakisarma 18 aylik aşısı var canim en ağırı o geçiyor diyorlar baya ateş yapıyormuş korkuyorum
aylizinannesiii Mucizem2020 Bende koldan yaptirayim bari bacaktan yapinca oynatamiyor hiç bacaklarini 🥲
RainOverMe aylizinannesiii evet agızdan olan cocuk felcı aşısı sanırım. Bacakta sısme yere basamama oluyor dıyorlar da bıomıyrm napacagız😵💫cok sagolun sız de🤗
Dondurmakutusundakisarma aylizinannesiii yaa 1.yasta bitiyo sonra 4yas var diye biliyordum ilk çocuk olunca yeni yeni öğreniyoz 13.ayda menenjitleride var bizim combo olcak yavruma
Dondurmakutusundakisarma aylizinannesiii menenjitten ateşe alışkınım inşallah yapmaz tabi bebislerimize ateş
Nscaslan34 aylizinannesiii en ağır gecen 2 aylik aşısı oluyor oda cocuga göre değişir ilk oğlum sadece 2 aylik aşıdan ateslendi ikinci oğlumda o bile olmadı
Muhasebeciana Dondurmakutusundakisarma 13.cu aydaki asiyla 18 ay asisi niye uste gelsinki arada 5 ay var canim. Benim kizimda oldu menenjit asilarini birini 13 aylik birini 14 aylik oldu ve suan 2 hafta sonra 18 ay asisi var
EbrarBilgem aylizinannesiii bizde 15 gün önce yaptırdık 2 bacaktan bir ağızdan yapıldıgı gün hiç bir sıkıntı yaşamadık ama diğer 2 3 gün çok ateşi halsizliği oldu düşüremedik acile gittik iğne yapıldı ateş düşürücü kızım şurup içen bir bebek değil çünkü kilosu az bu arada belki bununla alakalıdır inşallah sizde hiç bir etki olmaz 🤲🏻
aylizinannesiii EbrarBilgem Ya cok gecmis olsun şimdi iyi mi minik kuş ❤ insallah sakince atlatiriz aşık haftaları aşırı stresleniyorum
Durucuk21 Yapılacak aşıların ikisi zaten daha önce de yapıldı sadece hepatit a aşısı yapılıyor farklı olarak o da ateş yapmaz. aylizinannesiii