Eskici777 Busrabsr Anladım dedıgım gibi su atıyor kalsiyumu, doktora sorarsan canım bilgi verir yanına gidince daha rahat edersin. Ama birsey yok diyorsa kafana takmamalısın. Sen danış yüzyüze için rahat etsın
Eskici777 Busrabsr Yani bol su içirmek eger bebegın ek gıda alıyorsa, kalsiyum fazlalıgını atmaya yardımcı oluyormuş burada yorumlarda görmüştüm çoguna doktor oyle demiş
Busrabsr Zeyfur38 ama bizimkine boyle dedilerse sizinki daha cok yuks3k bence hic beklemeyin gidin kuzum
Zeyfur38 Busrabsr söyledim Bi kaç kere esime de götürürüz dedi ne zaman Allah bilir aylık kontrollü bile yok cocugun gidince dönerim ben size
Busrabsr Zeyfur38 ama cok bekletmeyin kuzum sen gotur olmadi hastane yakinsa allah korusun nolur nolmaz bizde nefrolojiden randevu aldik 16 sina gidicez bklm ne dicekler rabbim evlatlarimizi korusun ins
Zeyfur38 Busrabsr Amin sehrin Bi ucu hastane Bi ucu benim maalesef götürmezse ben götürürüm Bi şekilde otobüsle falan napım
Busrabsr Zeyfur38 ama cocugun sagligi soz konusi anlttinizmi siz riskli fln diye bizim burdada yok hastane taaa samsuna gidicez hastane skntisi bizdede var😥
Zeyfur38 Busrabsr anlattım coxugu yedirdin götürdün değerleri yüksek çıktı bişesi yok Bi zman götürürüz dedi
Zeyfur38 Busrabsr olabilir bende alerji den hep süphelendim dr gidemiyorum gecmeyen pişik var yeme reddi var sürekli mukuslu kaka mama içiyor aptamil aldım bunda mukus yok bilemiyorum caresizim
Busrabsr Zeyfur38 kuzum bizdede var alerji surekli mukuslu kaka egzamada oldu bide bu potasyum cikti oy oy anne olmak ne zormusss yavruma birsey olucak korkusu iyicene psikolojimo bozdu
Zeyfur38 Busrabsr birsey olmaz insallah canım ya bizim ki alerji mi bilmıyorum ama 1aylıkken cıktı pişik egzama Bi daha gecmedi
Busrabsr Zeyfur38 bizimde ayni sut alerjisinden oluyor kuzum sizin potasyum tam kac eminmisin 9 olduguna bi baksana degerine tekrsr