Sevgipitircigi33 Yeni eve taşınıyor olsaydınız ilk nerden başlarsınız temizliğe 🤔 sıralama nasıl olurdu
Deletedmom_21 Sevgipitircigi33 ilk önceliğim mutfak oturma odası salom yatak odasi cocuk odasi banyo ve tuvalet şeklinde giderim
eymenzeynep Sevgipitircigi33 önce mutfak dolaplarını temizler yerleştiririm. Sonra tüm camlara girişir siler kapıları da siler yerleri süpürür silerim. En son tuvalet banyoya girişir bitince halılarımı serer perdelerimi takarım.
Deletedmom_36 Sevgipitircigi33 İki kez tasindim ikisindedee once mutfak banyo temizlendi sonra yerler kapilar camlari en sona biraktim balkonuda yikadik ciktik☺️Temizlik bitince ertesi gun mutfagimi dizdim soneaki gunde kaba esyalarim geldi iki tasinmamdada☺️
Prensimmm52 Sevgipitircigi33 öncelik balkon varsa balkondan başlarım ki oranın tozu içeri girmesin evimde de önce balkonu yıkar temizler sonra sırayla salon yatak odası çocuk odası mutfak banyo tuvalet gider mutfağı önce yapmama sebebi de mutfağa girdiğimde önce ocağa yemeği koyarım yemek pişerken de mutfağı temizler banyoya geçer temizler duş alır çıkarım 🙂 yeni taşıncak olsam önce balkonlar sonra mutfak ve diğer odalar en son banyo tuvalet yapardım çünkü sürekli su almak için girip çıkılacağından yine kirlenir iki kere temizlemek zorunda kalırım 😀
crazymommy2021 Önce tuvalet banyoyu temizlerim sonra camlari silerim perdeleri yikar asarim yerleri supurur silerim en son mutfagi tertemiz eder bezlerimle beraber tuvalet banyoyu soyle bi tekrar siler otururum miss😚🤗🤗
Sevgipitircigi33 crazymommy2021 önce tuvalet banyo olmaz işte bu sefer evin tüm pisliği bulaşacak ona bi işi iki sefer yapmış olacaksın
Sevgipitircigi33 eymenzeynep camları neyle siliyorsun 🤔 ben domestos kullanıyorum ama değişik fikirlere ihtiyacım var
esracanlier Sevgipitircigi33 bende yeni biten bir eve taşındım, temizlik şirketi ile anlaştık. Merak edip sordum o mutfak dolaplarının üzerinde ki yapışkanımsı şeyleri nasıl çıkardınız diye, cif ile dedi.
crazymommy2021 Sevgipitircigi33 aa ama benim icime asla sinmiyor pis yerden su alip etrafi temizlemek hem gir cik suyu degistir bezi yika oradaki pislik yine eve yayiliyor gibi geliyor
Deletedmom_21 Sevgipitircigi33 yok canim ben hep onunla temizliyorum cif vs kulllanmama gerek kalmiyor silip kuruluyorum yag kir ne varsa guzel temizliyor
Sevgipitircigi33 Deletedmom_21 o zaman bende onu deniyim ilk köpüklü bezle siliyosun sonra duru bezle en sonda kuruluyosun yani öyle mi bakalım bende yapayım 😄😄😄
Deletedmom_21 Sevgipitircigi33 yok kiz oyle degil bi kabin icine bulasik makinesi tableti at fairy olursa daha iyi olur ben hep onunla siliyorum ustune kaynar su dokup eritiyorum sonra soğuk suyla ılıştırıp bir bezle siliyorum sonra da kuru bezle kuruluyorum mutfak kapaklarini leke kalmason diye iclerini kurulamiyorum
Deletedmom_36 Sevgipitircigi33 İlk tasindigim evim sifirdi su an ki degil.bu evde gorumcemle arkadasi temizleri mutfagi bol bol yag sokucu cif ve bulasik mak tableti kullandilar
1balkizannesi Sevgipitircigi33 önce oturma odası,mutfak,koridor, ekstra oda varsa onu. En son tuvalet banyo.