aybarsgokalp canim alttaki yorumlara baktım sanirim yabancı dil projelerinde mutlu olmuşlar. Ben pandemi döneminde 5 ay çalıştım bilmiyorum projeden mi kaynakli 8 saat dediler 12 saat çalıştık, 1 hafta tek 1 hafta cift off dediler cift off günlerini teke düşürdüler yoğunluk var diye. Bunların parasi asla yatmadı. Denklestirme diye bisey uydurmuslar atiyorum ocak şubat primleri ve fazla mesai mayısta yatıyor dediler asla yatmadı. Ne mesai ücreti ne fazla vardiya hakkımı alamadım yani. 5 ay sonunda istifa ettim 500 TL eğitim ücreti kestiler eğitim dedikleride kendi işlerini öğretmek. Kulaklık vermişlerdi düğme kısmı daha önceden yanmış, teslim ederken ücretini kesmeye çalıştılar neredeyse 1000 TL lik kulaklık. Zar zor eski fotolardan bulup gösterdim de öyle ikna oldular. Sen bilirsin ama ben uzak dur derim. https://tr.indeed.com/cmp/Webhelp/reviews
Buradaki yorumlara bak. Dediğim gibi belki benim çalıştığım projeyle alakalı bu sorunlar bilemedim. Hakkımı helal etmediğim tek is yeri oldu . Ha bu arada 12 saat telefonla konuşmaktan çenem kulaklarım mahvoldu. Mola 3 kez 15 dk 1 kez 30 dk. Yeri geliyordu molalar yanıyordu yoğun diye cikarmiyorlardi. Tuvalete gitmek bile eziyetti. Nasil çalışmışım bilmiyorum 🥲😄