Minedemir Benimde bı tanıdığım var Trendyol müşteri temsilciliği yapıyormuş evden . Ben anlamadım millet nasıl buluyor evden işi yürütüyor hem de bilindik düzgün bı iş . Beş altı milyarda para alıyormuş . Bizi bulmaz böylesi 😤
aybarsgokalp Minedemir bende forumda gezerken gördüm başvurayım dedim oldu fakat düşüncelerim var en önemlisi çocuğumu ihmal etmeyeyim birde o kadar emek verip maaşını alamamak 😅
Minedemir aybarsgokalp neresi başvuru yaptığın yer işin ne olacakmış saat aralığı çalışma günleri maaşı neymiş bilgi verdi mi 🌹
Minedemir aybarsgokalp ya bide şunu merak ediyorum . Diyelim ki çalışmaya başladın telefondasın ya arkadan bebek ağlarsa o esnada ne yapılacak 😁 evde bakan kişi tek sensen
aybarsgokalp Minedemir bir kripto para temsilciliğiymiş işte evden çalışacağım vardiyalı sistem dedi birde onlar arama yapınca cevap vereceğim sadece ben arama yapmayacağım ama diğer detayları yarın online görüşmede öğreneceğim
aybarsgokalp Minedemir benimde en büyük korkum o oğluma tek başıma bakıyorum mama saati uyku saatinde vs telefon gelince ne yapacağım çok merak ediyorum ama kripto para projesi olduğu için fazla arama geleceğini düşünmüyorum en fazla denerim 🙄😁
sevim_kos Minedemir benim arkadaşım Türkcell çağrı merkezinde. Evden çalışıyolar. Aynı işe gider gibi yaşıyo. Kv. gelip bakıyo çocuğa. molalarda gidiyo yanına sadece. Yolda vakit kaybetmemiş oluyo ve molalarda görüyo. Evden çağrı merkezinde çalışmanın tek avantajı bu
aybarsgokalp aylizinannesiii müşteri temsilciliği merkezi gibi açıkta hangi proje varsa sizi ona yönlendiriyorlar
Glmrv aybarsgokalp Mrb. Ise alindiniz mi. Beni de az önce aradılar. Bu proje için. Kripto paraymis. Bı test yolladılar çözmem için. Ptesi de online görüşme olacak.
Nimetdogann O posta ben yazmıştım böyle iş olanakları olduğunu bulmanıza sevindim gerçekten umarım zorlanmadan yaparsınız 🙏
aybarsgokalp Nimetdogann çok teşekkür ederim çalışabilecek olmayı düşünmek bile bana kendimi iyi hissettiriyor inşallah bir problem çıkmaz zorlanmadan kolayca yürütebilirim 🤲🤩
Sumeyraas aybarsgokalp müşteri temsilcisi olarak çalışacaksan eğer bebek bakarken yapmanız zor. Öyle bir iki telefon değil sürekli konuşmada olacaksınız.
aybarsgokalp Sumeyraas evet müşteri temsilcisi olarak bakalım en kötü denerim kendimi 🤷♀️ çünkü çalışmayı çok istiyorum
Esra99 aybarsgokalp ben calisiyorum homeoffice de ama hangi proje ? Ben almanca dili olarak vodafone projesinde calisiyorum. Tam zamanli calisiyodum ama kizim 5 aylik olcak yaknda ve cok zor tam zamanli. Yarim zamanliya gecicem yakinda. Belki yarim zamanli bile zor olucak. Kimse bakmiyo kaynvalide. Anne uzakta..
aybarsgokalp Esra99 kripto para borsası dedi fakat isim bilgisi vermediler ön görüşme için benimde annem uzakta kayınvalidemin sağlık sorunları olduğu için evden çalışma zorundayım
Nimetdogann aybarsgokalp benim bi arkadaşım çalışıyor bebeği var çok gazla zorlanmıyor ama onun ana dili gibi yabancı dili o yüzden şartları kendi belirlemişti çok fazla telefon görüşmesi yok genelde mail üzerinden yürüyor işlerini hem iyi bir kazanç sağlıyor hem zorlanmıyor inşallah sizinki de öyle olur
Leylus aybarsgokalp bu bolum bence çok zor aynı firmada başka bölümlerde vardı satış yapmicagin sadece gelen aramalara cevap vereceğin onuda sor istersen bi canım diğer türlü satış yapamadıkça strese girersin düşünsene seni biri kripto para ile ilgili arasa konuşmak istermisin güvenmedim ben o projeye
aybarsgokalp Nimetdogann inşallah bende o şekilde fazla yoğun olmam yani bir vodafone turkcell yada ne bileyim trendyol gibi yerlerin müşteri temsilciliği evet zorlar ama bu proje daha sakin olur gibi bakalım hayırlısı olsun 🤲😊
Minedemir aybarsgokalp yarın mutlaka burdan yaz işin oldu mu olmadı nasıl geçti diye hayırlı uğurlu olsun inşallah şimdiden 💐🤩
DamlaDorukhan aybarsgokalp Ben başvuru yapmamıştım kendileri secretcv den cv inceleyip aramışlar. Çalışmayı düşünmüyordummmm