uzlet Merhaba kızlar kızım 3 aylık LC Waikiki’den kalın uyku tulumu almayı düşünüyorum yorumlarda genel olarak beden dar diyenler olmuş kullan anlarınız var mı 6-12 mi almalıyım
Deletedmom0099 uzlet 10-15 güne havalar bayağı ısınır bu mevsim için lcwnin tulumları kalın olur geç kalmışsınız. e bebekten 1,5 tog alabilirsiniz lcwde çoğu 2,5 tog oluyor o da kara kışta ancak giydirilir yine de alıcam derseniz evet 9-12 alın
Eftelyaaa uzlet ben 3 aylıkken 1 yas almistim 8 aylık artık zor oluyor. Büyük alın bence çok sık yıkanıyor. İster istemez deforme oluyor
sarmaliklahana uzlet Tatlım bedenler bebeklere göre değil malesef kimisine dar kimisine bol geliyor. 🥴 Kalıplar ayına göre benım bebeğime küçğk geliyor mesela. Ben hep büyük alıyorum. Benım bebeğim hep boy kılo olarak önde gidiyor iri bir bebek o yüzden ne kadar büyük alsan o kadar iyi. 3 aylıkken 12-18 ay giydiğini bazılarını. Küçğk geldiğini biliyorum. Ama bazı markalarda kalıp tam oluyor mesela suan 5.5 aylık yine 12-18 giyiyor ama lcw değil 🤭 kalıbına genişliğine büyüklüğüne bak bence etikete cok takılma 😇
Kadifemsii uzlet bence artık almayın havalar ısınmaya başlar çünkü. Lcw dan ben almıştım kalıpları tam aslında ama rahat etmesi açısından uyku tulumlarını hep biraz büyük alırım hiçbir sıkıntı yaşamadım .
uzlet Deletedmom0099 şuan hm nin kıllanıyorum ama yeniden alacağım ve ben Erzurum’da yaşıyorum burada Hala havalar ısınmadı uyuduğumuz odada biraz daha serin zaten o yüzden alacağım 1.5 tog olan d avar
uzlet sarmaliklahana internetten alacağım için kalıplarını pek bilmiyorum Burada havalar soğuk Mağazaya gidip görme imkanım da yok maalesef O yüzden buradan sorayım dedim
uzlet Kadifemsii Ben Erzurum’dayım Burada havalar soğuk yeniden Kış geldi diyebilirim baharın kaloriferler sönünce daha da serin oluyor Evler O yüzden alıyorum
Eftelyaaa uzlet sonuçta bugün yarın giydirmiceksin 😊 ne kadar hızlı büyüdüğüne sasiricaksin. Tam beden alırsan Max ⅔ ay giyer sonra giremez
ikiogulannesiii uzlet benim oğlum şuan 17 aylık ama aldiğim her kiyafeti 24/36 ay alıyorum kıvırıp giydiriyorum evde giyiyor çünkü gelecek kış ayinda da giyer almam seneye tam gelir uyku tulumu alacaksanda 2 beden buyük al uyurken giyecekmiş hem rahat eder seneye de giyer 🤎
Kbrnrgnc Benim oğlum 6 aylıktı uyku tulumu aldığımızda biraz iri bir bebek 24-36 aldık gayet kaldırdı 😂😂 sadece bacaklardan katladık uzun geldi o kadar
uzlet sarmaliklahana Eftelyaaa ezogelinn Zhekelem zeynosunannesii Çok teşekkür ederim zaten büyük boy olacaktım 1 beden mi 2 beden mi büyük alayım Emin değildim 2 beden büyüğünü sipariş verdim 12-18 ay
Zhekelem uzlet benim kızım 6 aylık 18-24 beden aldm seneyede giyer birdaha giyemez kalıpları küçük bol oluyor tabiki ama geniş ve rahat ediyor içinde sadece bu sene kullanmasını istemediğim için büyük beden aldm
ezogelinn uzlet kızım 18 aylik 2 3 yas aldım sadece bir kere kollarini kiviriyorum 1 yastan küçük almayın bebek içinde rahat etsin 1.7 tog kullanıyorum