Dilaylaa Örtü var zaten bizim bir tane koltuğumuz var L koltuk oda , kendi örtüsü var komple çıkıyor takılıyor örtü olduğu belli bile değil aslında çokta şık bir sürü örtü aldım 😅 çözüm örtüde , yerdede halı yok birkaç yerde var
QueenMommm ReisinKizi benim koltuklarımda hep kusmuk o gün sildim mis gibi 1 saat sonra gene kustu 🤦🏼♀️
Zxcvbbm ReisinKizi benim koltuklarim sihirli kumas galiba😅 hepsi yikanabiliyor minderler dahil ve uzerine ne dokulse sadece islak mendille bi kez uzerinden silmem yetiyor asla leke tutmuyor ben de hayret etmistim. Hatta kizim tukenmez kalemle karaladi attim makineye tertemiz cikmisti😇 bu konuda sansliyim cunku koltuk ortusu kullanmayi sevmiyorum. Ev ici kırıntıları da robot supurgeyle hallediyoruz
Sarikuzumalp ReisinKizi koltuğa ve halıya örtü alın bence çok döküyorsa eğer dökülünce çıkarır hemen yıkarsınız koltuklarınız yıpranmaz size de kolaylık olur
Muhasebeciana ReisinKizi cok sukur benim kizim oyle koltuklara elleri bulasiksa ellemiyor masallah 🧿 eline birsey bulastiginda hemen elininuzatiyor bana sileyim diye 17 aylik buarada. He cok nadir oyle yaptigi oldu 2-3 sefer ama aninda sildigim icin gecmisti lekeler. Dertte etmiyorum gecmesede kendine zarar vermedigi surece bizim evimizde istedigi herseyi yapabilir ondan daha değerli degil yikatirim gecer mantigindayim. Salon halim beyaz ve koltugun ucundaki taraf komple kefir olmus babasi icirirken dokmusler ve orasi semsert mesela bana soylemediler sonradan farkettim ama takmiyorum kafama zaten yine yikaticam. Ama koltuk ortusu kullanabilirsiniz cok yapiyorsa bebeginiz oyle
NurY ebz09 döşeme yaptırın koltuklarını yepyeni olur . Bide elinde geze geze yemeye alıştırmaşsin ondan canım oturt önüne sofra ser öyle alışsın büyümüş artık anlar
ebz09 NurY ya döşeme hem çok pahali hem de koltuk artık kırılma noktasına gelmiş yatak olanbbi koltuk rayı kırılmış değmez yani Cocukta yerde oturarak yedirtiyorum bende ama yinede batırıyor batıyor bisekilde. Bazen gizlice mutfaktan biseyler aldığını goruyorun😂 post sahibinide bu konuda çok iyi anliyorum
Portakal ReisinKizi hep oturduğumuz koltuğa koltuk örtüsü seriyorum herşeyi orda yer kalkar. Bu yüzden hiç batmıyor bir yer ☺️
Kelebek1407 ReisinKizi Ben yere sofra bezi seviyorum küçüklükten beri ona oturtup yedirdim şimdi 30 aylık oldu kendisi alır serer oturur onun üzerinde yer ellerini siler. Sizde o sekilde yapın isterseniz belki alışır zamanla öyle yapar.
ebz09 Deletedmom_36 aynen oyle cok sevdiğim objeleri sus eşyalarını kırdıktan sonra dedim ben hayatta okadar para verip robot süpürge sokamam eve😂normal supurgenin bile oturup ustunde zipliyordu zor unutturdum
Deletedmom_36 ebz09 Ayni Ayni camasirliimi bile kirdi.Dun aksam bulasik mak kenarlarini neyle cizmis bilmiyorum ama baya cizmis esimle fark ettik😁Evimizdeki herseyi kaldirdik birtek avizeler saglam onlarada boyu yetmiyor diyoruz😁😁
Cgdmltr93 ReisinKizi örtü kullanıyorum. Bir de ne yese mama sandalyesinde yer. Asla gezerek yemesine izin vermem
ebz09 Deletedmom_36 ay hahahahaha ben daha yeni taşındım sayılır 2 ay oldu heralde. Avizeleri takmadı esim biturlu. Oğlumda gördükçe kucaklayıp getiriyor az kaldi onlarda gidici 😂😂 en korktuğum beyaz eşya tv vs bozmalari onlara bisey yapmasinlarda uçmuş fiyatlar
Cennet-Eserr ReisinKizi çayla beraber yer sofrası getirin sizde çayınızı yerde onunla beraber için bebeğinizde yesin sizinle beraber 🤍
ReisinKizi Cennet-Eserr sofra başında oturmuyo işte. Mesela sofrabezi tepsi o şekilde de denemiştim oturduğu yerde oturmuyo geze geze oynayarak yiyo 😬
Gul-42 ReisinKizi karsı komsumun kızıda öyle her yerı batırıyor bende o gelınce artık cayın kahvenın. Yanına bısey koymuyorum kendı cocugumda var onunla ılgılenmem lazım temzlk yapamam sureklı ve cocuk her yerı batırıyor
Deletedmom_36 ebz09 Bende ayni seyi dusunuyorum ama esim saolsun kirsin birak diyor.Leptopunu oyuncak etti telefonlarimizin ekranlaini kirdi esim birak cani saolsun cani skiliuor diyoe.