Pol34 Badiskom hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama Sapanca’da 2 gün tatil olabilir. Hem sizin için de yemek yapma derdi temizlik derdi olmaz
Badiskom Pol34 çok teşekkürler evet böyle bişi bakıcam şimfi. Sizin önerdiğiniz bi yer var mı? İstanbuldayız biz sapancaya gideriz çok zor değil ama araştırıcam nereler olabilir diye birazdan 🥰
Pol34 Badiskom elite world Sapanca’yı öneririm kesinlikle eğer bebeğiniz biraz büyükse oyun alanları etkinlikler falan var. Temiz güzel bir yer
Badiskom Pol34 yazdım fşyat bekliyorum onlardan. Bikaç yere daha yazdım haftaiçi biri 1200 biri 1700 dedi 🙈
Sarelinagis Badiskom teşekkür ederim 😊 İlk fırsatta bende düşünüyorum güzel bir yer bulursanız tavsiyelerinize açığım
Badiskom Sarelinagis 2 yerden fiyat aldım haftaiçi biri 1700 biri 1200 dedi ben şok🤣 ucuz beklemiyodum ama sanırom bunu da beklemiyodum
Pol34 Badiskom 2-3 ay sonrasına gün ayarlayınca Baya uyguna geliyordu önceden, tabi her şeyin fiyatı olduğu gibi bu fiyatlarda öncede kaldı
Zenily Badiskom aile fotonuzu çerçeveletip spotify müzik linki ekleniyo çiçek sepetinde görmüştüm İstanbul’dayken. Bi bakın isterseniz.