Badiskom Canım anneler eşimin doğumgünü yaklaşıyor. Hediye konusunda fikirlerinize ihtiyacım var. İhtiyacı olan bir şey yok alabileceğim. Napsam bilemedim. Aktivite desem bebeğimizi bi yere bırakmadan yapabilceğimiz bi şeyler olmalı. Yoksa ikimiz de keyif almayız.
Kikiriki Badiskom karı koca başbaşa iki üç saat Bir yemek yeseniz anneanne babaanne den rica edip bebek bakma konusunda iyi gelir ikinizede
lyl0742 Badiskom Eşim benekli ayhanı çok seviyor “Selamın aleyküm gardaşşş” deyince falan aşırı komik buluyor Popile uygulaması birçok ünlünün yer aldığı belli bir ücret karşılığında yakınlarınızın doğum gününü vs özel günleri için video çekiyor isme soyisme özel ben eşim için video çektireceğim girip çekilen videoları izleyin Şafak Sezer falan var birde beklediğim bir ödeme var o gelirse Apple watch almayı planlıyorum 🤗
zeynepbalci Badiskom kravat,güzel bir saat, gömlek klasik ama almadığın varsa bunlar 😅 yaz geliyor tişört gömlek takımı olabilir, cüzdan ı eskiyse güzel bi cüzdan vs vs vs
Badiskom Kikiriki biz beceremiyoruz o işi çok aklımız kalıyo kızımızda. Denedik bikaç sefer 1-2 saat bırakmayı iş sebebiyle yok olduramadık :( bebeğimizle yapabiliriz öyle bişi ama pandemiden sebep zaten 2 senedir evdeyiz hatta yasağa denk gelmişti hep evde başbaşa kutlamıştık. Bu yıl belki başka bişi yapabiliriz diye düşündüm 🌸
Badiskom zeynepbalci yaa bilemedim evet olabilir ama ne bilim zaten hep böyle şeyler alıyoruz normalde de. Yani zaten onun tüm alışverişini ben yapıyorum. Hiçbişi bulamazsam yine dediğiniz gibi yapıcqm ama acaba böyle değişik bi fikir gelir mi diye beklemedeyim. Belki dışqrda beraber yapılcak bişi olabilir ya da daha sıradışı bi hediye fikri 🤷🏻♀️
Mommqueen Badiskom ben eşime son doğum gününde airpods almştım çok begenmşti ihtiyac değildi ama çok sevdi eli ayağı resmen şuan 😂
Sarelinagis Badiskom Benim eşimin 28 Mart’ta marka spor ayakkabı aldım swett alacağım bitanede yaninada protein bar ve bulututh kulaklık alacağım spor yaptigi için bunlar sürekli ihtiyacı oluyor bu şekilde bir kutu yapacağım 30 yaşına girecek o yüzden özel olsun istiyorum 😊Belki sizde bu şekilde birşeyler yapabilirsiniz
Badiskom Sarelinagis evet mesela düşünülmüş bi hediye bu yani ona özel ama ben napabilitim bilmiyorum biz bide tüm özel günleri kutluyoruz 🤣🤣 bitiyo yani fikir. Yılbaşı ayrı sevgililer günü ayrı yıldönümleri ayrı doğumgünü babalar analar günü derken çok zor 🤣
Sarelinagis Badiskom Yakınlarınızda bungalow tarzı yerler varsa üçünüz için yer ayirtabilirsiniz eşim bana böyle bir sürpriz yapsa baya sevinirdim böyle jakuzili olanlar özellikle çok güzel oluyor tüm iş yorgunluğu sitresi alır götürür
Badiskom Sarelinagis yaaa bu çok tatlı olabilir evet sapanca taraflarında vardı bi bakınayım ben buna. Evet çok mantıklı gerçekten ay çok sevindim çok teşekkürler
Sarelinagis Badiskom teşekkür ederim 😊 İlk fırsatta bende düşünüyorum güzel bir yer bulursanız tavsiyelerinize açığım